Ліза Галкіна видала секрет мами Алли Пугачової: сімейна таємниця Примадонни стала публічним надбанням

На особистій сторінці відомого російського пародиста Максима Галкіна з'явилось нове відео. У ньому донька зіркового подружжя розкрила мамин секрет.

Відома російська артистка Алла Пугачова та її зірковий обранець Максим Галкін разом виховують двох дітей. Ліза та Гаррі постійно радують зіркових батьків зразковою поведінкою та досягненнями у школі. Нещодавно чоловік Примадонни продемонстрував, як виховує своїх дітей – він запропонував подарувати Аллі Борисівні презент до дня Матері.

Донька Пугачової видала її секрет

В особистому блозі російського пародиста з’явився новий допис, в якому він розповів, як вони з дітьми вирішили привітати рідну людину з Днем Матері, який нещодавно відзначали на батьківщині зіркової родини. Знаменитість у відео розіграв із сином та донькою діалог, в якому запитав, чи вигадали вони презент для своєї мами. У ході бесіди Ліза Галкіна розсекретила, як її мама відпочиває.

Донька Алли Пугачової розповіла про відпочинок своєї зіркової мами за кордоном
Донька Алли Пугачової розповіла про відпочинок своєї зіркової мами за кордоном

Виявляється, в кінці листопада відома російська артистка вирушила за кордон. Як розповів Гаррі Галкін, син Алли Борисівни, його мама полюбляє квіти та тістечка – саме цим вони й хотіли потішити свою рідну людину. А ось донька знаменитостей Ліза Галкіна поцікавилась у свого батька, як вони все це організують, адже у свято Пугачової вдома не буде.

Максим Галкін захотів зробити своїй дружині приємний подарунок, поки вона за кордоном
Максим Галкін захотів зробити своїй дружині приємний подарунок, поки вона за кордоном

Як розповіла зіркова донька підписникам свого батька, її мама у кінці листопада відпочивала у Лондоні. Ліза випадково розсекретила, що відома російська артистка вирушила у Великобританію на зустріч зі своїми подругами. У столиці Королівства вони вирішили погуляти на вечірці. Деталями дівчинка не поділилась, але врешті вони з батьком і братом таки знайшли спосіб потішити маму подарунком, навіть коли вона далеко.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.