Турботливий вітчим: Даша Кацуріна показала, як Дантес вчить уроки з її донькою від екс-чоловіка

Відома українська блогерка Даша Кацуріна продемонструвала, як її обранець Володимир Дантес вчить уроки з її старшою донькою від колишнього чоловіка Михайла.

Даша Кацуріна здобула особливу популярність після гучного розлучення зі своїм чоловіком Михайлом, який закрутив таємний роман із Надією Дорофєєвою. Знаменитість після розлучення з батьком двох своїх дітей також відшукала особисте щастя – блогерка почала стосунки з Володимиром Дантесом. На своїй Інстаграм-сторінці зірка часто показує, як проводить час із бойфрендом і дітьми.

Дантес вчить уроки з падчеркою

Так, наприклад, нещодавно рестораторка показала підписникам кадри, як минув сімейний вечір після прогулянки. У своєму блозі Даша Кацуріна продемонструвала, як її молодший син Іван заснув прямо на дивані у вітальні. Схоже, на прогулянці малюк настільки втомився, що вирішив подрімати одразу після повернення додому. А ось донька знаменитості Саша вдома взялась до навчання. Минулого вересня дівчинка пішла у перший клас.

Втім, зіркова донька вчила уроки не сама – обранець Даші Кацуріної Володимир Дантес радо допоміг дівчинці розібратись із тим, чого сама вона не розуміла. Відома блогерка зазнімкувала милий момент на камеру свого телефону. На світлині можна побачити, який насправді турботливий вітчим шоумен і ведучий. Дантес спокійно пояснює своїй падчерці шкільний матеріал з української мови.

Даша Кацуріна продемонструвала, як вони з Володимиром Дантесом і дітьми провели вечір
Даша Кацуріна продемонструвала, як вони з Володимиром Дантесом і дітьми провели вечір

Нагадаємо, що відома українська блогерка та рестораторка Даша Кацуріна раніше була заміжня за Михайлом Кацуріним. У шлюбі з чоловіком знаменитість двічі стала мамою. Навесні минулого року закохані вирішили розлучитись, а пізніше з’ясувалось, що Міша Кацурін почав стосунки з подругою Дорофєєвою. Ексдружина блогера завуальовано натякнула, що він її зрадив.

Популярне

Схожі статті

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.