Продюсер Полякової розповів, як Вірі Брежнєвій стати зіркою №1 в Україні: “Якби це була Віра Галушка”

Продюсер Олі Полякової Володимир Ясинський розповів, чи бачить він творче майбутнє в Україні для співачки Віри Брежнєвої. Чоловік вважає, що Віра має наважитися на кардинальні зміни.

Віра Брежнєва здобула свою популярність завдяки участі у відомому жіночому гурті “ВІА ГРА”. Саме склад за участі Брежнєвої вважають “золотим”, тобто найбільш вдалим. З 2007 року співачка почала сольну кар’єру, а її продюсером та автором пісень довгий час був Костянтин Меладзе.

Варто відзначити, що українська співачка побудувала свою кар’єру у росії. Та після початку пономасштабної війни в Україні Віра Брежнєва відразу покинула країну-агресорку і виступила проти війни в Україні. Співачка покинула у росії свою нерухомість та свою кар’єру. Варто відзначити, що повернувшись в Україну, артистка відмовилася від псевдоніму Брежнєва і зараз вона просто VERA.

Віра Брежнєва розповіла про свій бізнес, який започаткувала чотири роки тому
Продюсер Полякової розповів, як Вірі Брежнєвій стати зіркою №1 в Україні

В цьому році співачка вже встигла випустити свій перший міні-альбом з українськими піснями і намагається підкорити український шоу-бізнес.

Відомий український продюсер, який є продюсером Олі Полякової, Володимир Ясинський вважає, що у Віри є всі шанси стати популярною в Україні. В інтерв’ю Славі Дьоміну Ясинський розповів своє бачення, щодо кар’єри Брежнєвої. Продюсер вважає, що співачка має наважитися на радикальні зміни. Зокрема, змінити свій творчий псевдонім.

Якби це була Віра Галушка, то це було б революційно, провокативно й цікаво. Акцент би був саме на це.

, – сказав Ясинський.

Також продюсер зазначив, що Віра з тих артистів, які мають особливу енергетику і притягують до себе публіку. Тож, за думкою Володимира у співачки є всі шанси, стати популярною в Україні.

Та варто додати, що у цьому році Віра розлучилася зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе, який був і її продюсером та втором пісень. Ясинський запевняє, що Вірі треба буде постаратися знайти талановитого автора пісень, адже конкурувати з Меладзе дуже не просто.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.