Які подарунки отримали діти зірок на День Святого Миколая: Цибульська, Боржемська, Коротка показали презенти

Діти свято вірять, що якщо чемно поводитимуться весь рік, то до них обов'язково завітає Святий Миколай і покладе під подушку омріяний подаруночок. Що цього разу приніс Чудотворець?

Оля Цибульська

Співачка сама вірила у Святого Миколая до 5 класу й робить усе можливе, щоб її 8-річний синочок не розчарувався. От і цьогоріч, коли свято здвинули в календарі й відзначають 6 грудня, Цибульська влаштувала Нестору справжню зимову казку – подарувала подорож. Вони забралися з хлопчиком високо в гори, звідки привітали підписників і закликали вірити в дива.

Марина Боржемська

Які подарунки приніс Святий Миколай дітям знаменитостей

Після розлучення з В’ячеславом Узелковим жінці доводиться самотужки виконувати роль Святого Миколая. Син Роберт уже дорослий і не потребує подібних див. А Олівії 11 років, і дівчинка залюбки зазирнула сьогодні вранці під подушку. Щоправда, підписникам Інстаграму мама й донька вирішили не сповіщати, який саме подаруночок там перебував.

Настя Коротка

Які подарунки приніс Святий Миколай дітям знаменитостей

Акторка – теж мама двох дітей. Тільки старшою в родині є донечка Ксюша, а молодшому Остапчику всього рік. Маля ще не зовсім розуміє, який дідусь у довгій шубі має принести йому подарунок. Тому цілком задоволений двома великими кавунами, які мама підклала до дитини в коляску. Як не крути, подібні презенти під подушку ніяк не влізуть.

Чара Хорив

Які подарунки приніс Святий Миколай дітям знаменитостей

Модель, якій останнім часом приписують роман із розлученим холостяком Нікітою Добриніним, хоч уже й вийшла з дитячого віку, та не перестала вірити у Святого Миколая. Уранці прокинулася, зазирнула під подушку, а там катма. Втямила, що весь рік була поганою дівчинкою, тому сивочолий дідусь і не навідався до її оселі.

Популярне

Схожі статті

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!