21-річний Роман Сасанчин розповів про проблеми зі здоров’ям: молода зірка вже постійний відвідувач лікарень

Відомий український артист Роман Сасанчин у свій 21 рік вже скаржиться на самопочуття та здоров'я. Що відомо про стан знаменитості та з якими проблемами він зіштовхнувся?

Роман Сасанчин, відомий український артист, став популярним після участі у шоу “Голос діти”. Пізніше знаменитість взяв участь ще й у дорослому варіанті проєкту, де також став першим. Нині знаменитість активно займається професійною діяльністю, а поміж тим разом із дружиною виховує спільну дитину. Втім, не так давно 21-річна зірка заговорив про проблеми зі здоров’ям і погане самопочуття.

У Сасанчина проблеми зі здоров’ям

Як зізнався знаменитість, його почала турбувати спина. Раніше артист ніколи не звертав на це увагу та вважав будь-які лікувальні масажі та звернення до спеціалістів цього фаху позбавленими сенсу. Втім, нещодавнє погіршення самопочуття змусили Романа Сасанчина не просто замислитись про похід до масажиста, а навіть записатись до нього та вирушити на зустріч із лікарем.

Відомий артист Роман Сасанчин поскаржився на серйозні проблеми зі спиною
Відомий артист Роман Сасанчин поскаржився на серйозні проблеми зі спиною

Знаменитість визнав, що подібну медицину він вважав ледве не обманом. Роман Сасанчин не став приховувати, що не вірив в ефективність допомоги масажистів і не замислювався про те, аби відвідувати лікарів цього фаху. Втім, як написав артист, його змусило життя – нещодавно у молодого співака настільки сильно заболіла спина, що він наважився записатись і з’їздити на лікувальний масаж.

Відомий артист Роман Сасанчин поскаржився на серйозні проблеми зі спиною
Відомий артист Роман Сасанчин поскаржився на серйозні проблеми зі спиною

Крім того, продовжив розповідь про своє здоров’я знаменитість, останнім часом проблеми зі спиною стали настільки помітними, що він зупинився та замислився про те, що з цим можна зробити. Ймовірно, Роман Сасанчин не лише записався на лікувальний масаж, але і звернувся по допомогу до інших лікарів. Проте, наразі знаменитість не розповідав про інші деталі свого лікування.

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.