Дружина Віктора Павліка Репяхова розповіла про стосунки з рідним батьком: подав на неї в суд і мовчить

Відома українська блогерка та дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про непрості стосунки зі своїм батьком. Раніше він подав на свою доньку в суд.

Катерина Репяхова, відома українська блогерка та дружина артиста Віктора Павліка, має чудові стосунки зі своєю мамою. Вона допомагає доньці вправлятись із господарством і виховувати дитину. Втім, взаємини з батьком у зірки не склались. Раніше вона розповідала про те, що рідний тато у минулому подав на неї в суд. Тепер Репяхова зізналась, чи спілкується з рідною людиною та чи щось змінилось в їхніх взаєминах.

Репяхова про спілкування з батьком

На особистій Інстаграм-сторінці знаменитість розповіла, що вона не підтримує зв’язок зі своїм рідним батьком. Зірка зізналась, що її тато навіть ніколи не бачив свого онука, її сина. За словами Катерини Репяхової, він не вітав її із народженням сина. Відповідаючи на питання, чому між нею і татом склались такі стосунки, зірка визнала, що не знає причини. Дружина Павліка пригадала, що у дитинстві тато дуже її любив.

Катерина Репяхова розповіла про взаємини зі своїм батьком і зізналась, чи вони спілкуються
Катерина Репяхова розповіла про взаємини зі своїм батьком і зізналась, чи вони спілкуються

Нагадаємо, що раніше відома українська блогерка розповідала про судовий процес, який виник між нею та її батьком. Так, після розлучення зі своєю дружиною – мамою Репяхової, чоловік залишив доньці квартиру. Втім, із часом чоловік з невідомих блогерці причин став погано до неї ставитись і вимагав повернути свою оселю.

Катерина Репяхова розповіла про взаємини зі своїм батьком і зізналась, чи вони спілкуються
Катерина Репяхова розповіла про взаємини зі своїм батьком і зізналась, чи вони спілкуються

Катерина Репяхова натомість пропонувала батькові залишити квартиру їй, а ось вона хотіла придбати йому інше житло – у місті, де він на той час жив. Втім, тато зірки відмовився й таки подав на доньку в суд. Врешті, дружина Павліка виграла, а ось її батько після судової поразки запитав, чи ще в силі її пропозиція з купівлею житла.

Втім, додала на особистій Інстаграм-сторінці зірка, вона вже давно не ображається та точно не сердиться на свого батька. Знаменитість зізналась, що вона пробачила рідній людині помилки минулого та завжди готова прийти на допомогу, якщо це знадобиться та якщо тато попросить.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.