Вагітна Лілія Ребрик зізналась, де народжуватиме третю дитину – в Україні чи за кордоном: “Однозначно”

Відома українська актриса Лілія Ребрик розповіла про плани на пологи. Знаменитість зізналась, в якій країні вирішила народжувати третю дитину від Андрія Дикого.

Лілія Ребрик, відома українська актриса та ведуча, не так давно повідомила про свою третю вагітність. Після такої чудової новини знаменитість почала отримувати від своїх шанувальників чимало запитань. Так, наприклад, особливо зірки цікавились тим, де вагітна втретє зірка збирається народжувати дитину. Ребрик приховувати не стала та в інтерв’ю для українського видання “Обозреватель” розповіла, лікарню в якій країні обрала.

Де буде народжувати Ребрик

За словами відомої української актриси, вона не сумнівалась і не обдумувала те, де найкраще народжувати. Знаменитість зазначила, що варто їй було дізнатись про те, що вона вагітна втретє, вона одразу ж вирішила, що з’явиться її малюк на світ саме в Україні. Зірка зазначила, що вона вирішує, в якому пологовому центрі хоче народжувати. Разом із тим, декілька варіантів у знаменитості вже є.

Лілія Ребрик прокоментувала свою вагітність і зізналась, де хоче народжувати третю дитину
Лілія Ребрик прокоментувала свою вагітність і зізналась, де хоче народжувати третю дитину

У коментарі для журналістів зірка зазначила, що з країною вони з чоловіком визначились давно, але про конкретніші деталі ще не говорили. Так, наприклад, вони обрали найпотрібніші речі для майбутньої новонародженої, але ще не купували “другорядних” речей. Знаменитість також зазначила, що вирішувати такі важливі деталі вона буде вже ближче до терміну пологів.

Лілія Ребрик прокоментувала свою вагітність і зізналась, де хоче народжувати третю дитину
Лілія Ребрик прокоментувала свою вагітність і зізналась, де хоче народжувати третю дитину

Нагадаємо, що відома українська ведуча Лілія Ребрик вагітна від свого чоловіка Андрія Дикого, за якого вийшла заміж 12 років тому. Знаменитість разом зі своїм обранцем вже виховує двоє дітей. У родині підростає двоє доньок – 11-річна Діана та 5-річна Поліна. Тепер дівчата чекають на появу молодшої сестри. Лілія Ребрик раніше розповіла, що на УЗД вони дізнались стать третьої дитини – у них буде дівчинка.

Популярне

Схожі статті

Десь таке вже бачили: Андрій Бєдняков знімає шоу, яке ідентичне проєкту Кацуріна. Дорофєєву теж забере?

Все більше набуває популярності гастро-шоу Міші Кацуріна та Антона Птушкіна. Проте не тільки вони хочуть розвиватися з цьому напрямку. Як в цій сфері опинився телеведучий Андрій Бєдняков?

Він стане вашим улюбленим: рецепт святкового рулету з курятини, який просто тане у роті

Курячий рулет – дуже смачна та оригінальна страва, яка урізноманітнить ваш святковий стіл. Готуються такі рулети дуже просто, а смак у них неперевершений.

Слідом за Потапом забуде дорогу додому: Каменських підкорює іспанське телебачення неоднозначною піснею

Знаменита співачка Настя Каменських все частіше зʼявляється на іспанському телебаченні та все рідше на українському. Невже артистка планує кардинальні зміни у творчому шляху?