Оля Полякова продемонструвала кулінарний хист на кухні невідомого: булка підгоріла, та бургер вийшов знатним

Світ шоу-бізнесу завжди вражає своєю несподіваністю, і на цей раз увагу шанувальників здобула відома українська співачка Королева ночі епатажна Оля Полякова.

На своїй сторінці в Instagram артистка виклала відео, яке не залишило байдужими її прихильників та підписників. На цей раз вона вирішила продемонструвати свою кулінарну майстерність, знаходячись на кухні невідомого чоловіка.

Головне — це настрій

Відео, яке вже стало вірусним, покликане підняти настрій та подарувати деякі комічні миті своїм фанатам. На кадрах Оля Полякова, в якій не дуже вдало виходить приготувати бургер, явно не знаючи особливостей кухні, на якій вона опинилася.

Не зважаючи на те, що страва вийшла не дуже, сам процес готування відобразився в яскравому світлі: веселий настрій, спроби змішувати інгредієнти та смішні коментарі Олі під час експерименту на кухні. Співачка демонструє свою енергію та життєрадісність, навіть у тих ситуаціях, коли їй потрібно справитися з новим викликом, яким став кулінарний експеримент на чужій території.

Оля навіть написала рецепт приготування бургера, придбала на ринку потрібні продукти, завзято готувала, а в коментарі написала:

“Хто повторить, відмічайте мене в сторіс, з мене репост, а хто не може приготувати приходьте до мене на концерт”

Правда не всі користувачі оцінили Олін талант куховарити. Знайшлися критики без почуття гумору.

Втім, безумовно, основною загадкою для прихильників залишається питання: хто ж господар кухні, на якій Оля вирішила випробувати себе у ролі кулінара? Співачка не розкрила імені чоловіка, що викликає цікавість і веселі домисли.

Серед зацікавлених прихильників розгортається інтрига, і кожен намагається здогадатися, чи це просто хтось з її друзів, чи можливо, щось більше. Тим часом Оля Полякова продовжує дарувати позитив та гарний настрій своїм фанам, демонструючи, що життя повинно бути веселим та яскравим, навіть коли ти розташована на чужій кухні, готуючи бургери.

Популярне

Схожі статті

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.