Вчиться знову жити: Тоня Матвієнко після похорону мами втратила вагу і волосся, а Мірзоян гастролює

Втрачати рідну людину, життя без якої неможливо було собі навіть уявити, стає тяжким випробуванням для будь-кого. Що вже казати про тих, до кого завжди прикута увага мільйонів.

Мабуть, нікого в країні не залишила байдужим звістка про відхід з життя найталановитішої співачки сучасності Ніни Матвієнко. Горювали та плакали за нею навіть люди, які були знайомі лише з її творчістю. Зрозуміло, що найтяжчий удар перенесла від втрати її родина, а особливо донька Тоня, з якою у співачки був тісний емоційний зв’язок.

Робота та люди витягують

У нещодавньому інтерв’ю журналу “Viva” Антоніна Матвієнко вперше після похорон розповіла, як важко пережила це горе. Вона навіть ледь не попала у лікарню, втратила 10 кілограмів ваги та половину волосся. Ніякі турботи через похорони, через від’їзд чоловіка Арсена Мірзояна в Америку на гастролі не змогли відірвати жінку від думок про маму. Здавалося, що немає у світі сили, яка б допомогла Тоні виринути з виру гіркоти від втрати цілого світу, який зруйнувався одно миттєво.

На допомогу прийшов звичайний телефонний дзвінок з роботи. Антоніна була потрібна своїм студентам, а вона, як і її мати, здатна забувати про своє, коли в когось є потреба в них. Так поступово вона почала повертатися, але як зізнається жінка:

“Як її не стало – в мене ніби серце вирвали. Таке враження, що весь світ і все навколо я заново побачила. Він – інший. І я стала іншою”

Безумовно такі переживання не могли не відобразитись на її зовнішності. Але Тоня, донька своєї матері, людина сильна і тому нещодавно зібралася з силами та знялася у фотосесії  в одязі українських дизайнерів Лілії Пустовіт, Світлани Бевзи та Лілії Літковської.

Тоня Матвієнко розповіла, як після втрати мами повертається до життя

Популярне

Схожі статті

Кефір, борошно і грудочка фаршу: рецепт ніжного і соковитого заливного пирога з м’ясом – розлітається на ура

Використавши мінімальну кількість продуктів, ви зможете приготувати дуже смачний і ситний пиріг з м'ясом. Рецепт простий, а результат – приголомшливий.

Раніше замовляла цю закуску в ресторанах, а тепер навчилася готувати вдома: хрумкі сирні палички в паніровці

Смачні сирні палички можна без зайвого клопоту приготувати вдома. Вони чудового підійдуть у якості закуски для застілля, або як перекус діткам. Все що треба, ще правильний рецепт та 15 хвилин часу. 

Місце зустрічі змінити не можна:
 Каменських покинула Україну і обʼявилася в Маямі, де Влад Яма вже місцевий

Настя Каменських приїхала до сонячного Маямі, де зараз проживає хореограф Влад Яма із сімʼєю. Яка причина візиту співачки в Америку? Хоче підкорити нові горизонти?