Алла Пугачова публічно висловила подружні претензії Галкіну: що сталось у родині, яку вважали найміцнішою?

Відома російська співачка чи не вперше у шлюбі з Максимом Галкіним публічно висловила йому свої "претензії". Шанувальники уважно спостерігали за невеличкою сімейною драмою.

Алла Пугачова та Максим Галкін – одна з найяскравіших пар російського шоубізнесу. Знаменитості попри чималу різницю у віці перебувають у щасливому шлюбі. Втім, навіть ідеальні стосунки іноді можуть давати тріщину. Так, наприклад, нещодавно шанувальники артистів запідозрили, що Аллі Борисівні не подобається, що її молодий чоловік дозволяє собі хильнути зайвого.

Галкін випив на сцені

Гуморист і пародист Максим Галкін наразі перебувають в Ізраїлі. Нещодавно там відбувся концерт, присвячений ювілею Андрія Макаревича, відомого російського музиканта. Під час заходу чоловік Примадонни вирішив вийти на сцену, аби особисто привітати колегу та друга, а також виголосити тост зі сцени, як це робили всі присутні знаменитості. Втім, перш ніж виступити з теплими словами для іменинника, артист вирішив “хильнути”.

Відома російська співачка Алла Пугачова висловила претензії своєму чоловіку Максиму Галкіну
Відома російська співачка Алла Пугачова висловила претензії своєму чоловіку Максиму Галкіну

Знаменитість налив собі та своєму другові Андрію Макаревичу, а потім зазначив – він розуміє, що зараз його дружина “хвилюється”, адже знає про його небайдужість і навіть любов до міцних напоїв. Після цього Максим Галкін влаштував імпровізований виступ, під час якого висміяв політиків, артистів і навіть підприємця Ілона Маска. Через 15 хвилин Алла Пугачова сказала чоловікові: “Досить”, ймовірно маючи на увазі святкування зі стаканчиком міцного напою прямо на сцені.

У відповідь Максим Галкін з усмішкою на вустах ніжно назвав кохану дружину Аллусею, а потім зазначив: зупинятись не збирається і просить обраницю трішки почекати, адже він “нарешті вирвався з полону”.

Відома російська співачка Алла Пугачова висловила претензії своєму чоловіку Максиму Галкіну
Відома російська співачка Алла Пугачова висловила претензії своєму чоловіку Максиму Галкіну

Загалом виступ відомого російського гумориста на іменинах Андрія Макаревича тривав більш як 15 хвилин. За цей час чоловік Алли Борисівни встиг “ковтнути” близько 5 чарок.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.