“Мрія кожного чоловіка”: Тіна Кароль в одному светрі й туфлях закохала у себе суддю МастерШеф Ярославського

Відома українська співачка Тіна Кароль показала свіжі фотографії з останнього фотосету. Кулінар Володимир Ярославський не зміг втриматись від компліменту знаменитості.

Тіна Кароль, відома українська співачка, завжди знала, як зачарувати навколишніх своєю красою. Ефектна артистка ніколи не приховувала своєї природної краси та завжди прагнула надихати шанувальників несподіваними образами та витонченими нарядами. Крім такої жіночності, знаменитість також вміє дивувати користувачів мережі екстравагантністю та чуттєвістю.

Тіна Кароль причарувала Ярославського

Нещодавно на сторінці популярної артистки з’явилась публікація з серією нових фотографій. Знаменитість взяла участь у фотосесії, а пізніше вирішила поділитись результатами зі своїми шанувальниками. На опублікованих кадрах відома співачка позує в одному светрі, а також – у чорних туфлях. Крім цього на Тіні Кароль немає інших елементів гардероба.

Відома українська співачка Тіна Кароль показала свіжі фото на своїй Інстаграм-сторінці
Відома українська співачка Тіна Кароль показала свіжі фото на своїй Інстаграм-сторінці

Під новим дописом відомої української артистки свої емоції не зміг стримати кулінар і зірка “МастерШефу” Володимир Ярославський. Ресторатор вирішив зазначити, що йому нові світлини Тіни Кароль сподобались. Знаменитість залишив у коментарях до публікації стриманий прояв уваги – емодзі червоного сердечка. Кулінар не став додавати зайвих слів, проте Тіна Кароль не відреагувала на такий комплімент – зірка не відповіла на повідомлення та навіть не вподобала його.

Володимир Ярославський не втримався та зробив артистці комплімент у коментарях
Володимир Ярославський не втримався та зробив артистці комплімент у коментарях

Варто зазначити, що у коментарях до нової публікації знаменитої української співачки компліменти їй залишали не лише імениті кулінари. Так, наприклад, пересічні підписники знаменитості також не стали приховувати симпатії до неї. Тіна Кароль “назбирала” чимало компліментів від своїх шанувальників, які назвали її мрією буквально кожного чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Секрет дізналася від кондитерів. Для медовика використовую тільки цей варіант: рецепт медового тіста

Усі ми любимо десерти і регулярно їх готуємо. Звичайне тісто часом набридає, але ж можна приготувати особливе. Сьогодні ми підготували рецепт медового тіста, яке підійде для будь-якої випічки.

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.