Тоня Матвієнко здивувала причиною, чому відомий репер відмовив їй у дуеті: “Передали послання від нього”

У новому інтерв'ю Тоня Матвієнко розповіла про те, що хотіла записати дует із відомим українським репером, але той їй відмовив. Про кого йде мова, читайте у матеріалі.

Відома українська артистка Тоня Матвієнко нещодавно дала інтерв’ю для українського видання Люкс ФМ. Знаменитість відповіла на чималу кількість цікавих запитань, а однією з тем для обговорення стала неприємна ситуація, яка деякий час тому трапилась із зіркою. Так, Тоня Матвієнко захотіла записати дует із відомим українським репером, який виступає під псевдонімом SKOFKA. Втім, він відмовив артистці, яка зробила перший крок на зустріч.

Матвієнко відмовив SKOFKA

У коментарі для журналістів Тоня Матвієнко розповіла про те, що одного дня вона вирішила, що її шанувальникам буде цікаво послухати пісню, яку вона записала в дуеті з репером SKOFKA. Знаменитість зробила крок йому на зустріч і поцікавилась, чи не проти він разом заспівати. Втім, персонально від артиста зірка відповіді не отримала – він передав знаменитій співачці відмову через посередників.

Тоня Матвієнко розповіла про те, що хотіла записати дует із репером SKOFKA, але він їй відмовив
Тоня Матвієнко розповіла про те, що хотіла записати дует із репером SKOFKA, але він їй відмовив

Про це артистка розповіла в інтерв’ю для журналістів. Тоня Матвієнко пригадала, що їй передали послання, в якому знаменитий репер навіть відповів, чому саме він не хоче записувати дует із відомою артисткою. За спогадами Матвієнко, SKOFKA їй відмовив, адже його така колаборація не цікавила.

“Мені передали послання від нього, що не цікаво”, – пригадала у коментарі для преси відома українська співачка Тоня Матвієнко.

Тоня Матвієнко розповіла про те, що хотіла записати дует із репером SKOFKA, але він їй відмовив
Тоня Матвієнко розповіла про те, що хотіла записати дует із репером SKOFKA, але він їй відмовив

Хай там як, але відмова репера не зупинила артистку. Відома українська співачка продовжує будувати свою співочу кар’єру. Не так давно померла мама Тоні Матвієнко Ніна Митрофанівна. Горе змусило знаменитість переосмислити своє життя, але зараз вона продовжує рухатись вперед і крокувати до своїх цілей.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.