Стало відомо, чому ексчоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу розлучився з другою дружиною: любить гроші і жінок

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу розлучився з другою дружиною Лілією Реус через 4 місяці після весілля. Чому так трапилося, далі у матеріалі.

Про те, що відомий бізнесмен Мурат Налчаджиоглу розлучився зі своєю молодою дружиною Лілією Реус стало відомо у жовтні 2023 року. Ця новина здивувала публіку, адже Мурат і Лілія зіграли весілля всього 4 місяці назад.

Налчаджиоглу підтвердив в Мережі розлучення з дружиною та причину розбрату він не назвав, попросивши публіку не лізти в його особисте життя. Лілія Реус також не прокоментувала розлучення та всіляко натякала не те, що саме Мурат винен у розлученні.

Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу вирішили видалити спільні світлини на своїх Інстаграм-сторінках
Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу розлучилися через 4 місяці після весілля

Та нещодавно в Мережі розкрили причину розставання ексчоловіка Лорак з другою дружиною. Так, інсайдер видання “Обозреватель” повідомив, що бізнесмен ласий на увагу інших жінок, любить вести розгульний спосіб життя, а зароблені кошти витрачати на розваги та красунь. Знайомі Мурата запевняють, що його другий шлюб розпався по тій же причині, що і перший – чоловік зрадив своїй дружині.

Так, за словами інсайдера своєму успіху Мурат винен своїм батькам, які дуже впливові у Туреччині. Маючи зв’язки, чоловік крутиться серед заможних людей і має змогу заробляти. Бізнесмен хоч і заробляє, та не вміє накопичувати кошти, адже звик жити на широку ногу і витрачати свій дохід на розваги та красунь.

У мережі з'ясували, навіщо Мурат Налчаджиоглу без Лілії Реус поїхав за кордон
Стало відомо, чому ексчоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу розлучився з другою дружиною

Крім того, близьке оточення Мурата Налчаджиоглу запевняють, що його батьки ніколи серйозно не сприймали його обраниць, навіть Ані Лорак, з якою Мурат прожив у шлюбі 10 років.

До слова, Мурат Налчаджиоглу і Ані Лорак розлучилися у 2019 році через регулярні зради чоловіка. Співачка наважилася подати на розлучення, коли момент зради її чоловіка зафільмували на відео і опублікували в Мережі. Розлучення та суди Лорак з Муратом тривали протягом року, адже чоловік хотів забрати якомога більше майна, нажитого в шлюбі з Лорак.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.