Мішина, Цибульська і Шоптенко не мають слів: Євген Кот та Наталія Татаринцева скоро стануть батьками

Це щастя, коли жінка дізнається, що вона вагітна, особливо цю звістку повною мірою зможе оцінити та, яка роками боролась та молилась за здійснення дива, для кого мати дитину стало сенсом життя.

Якщо природа з яких ось причин не поспішає ощасливити сімейну пару нащадками, то пережити всі зруйновані сподівання, розчарування та біль, можуть лише ті, що кохають один одного, хто не зрадить своїй мрії й пройде, тримаючись за руки, цей складний шлях разом.

Таких  багато не тільки серед звичайних, пересічних людей, а й серед зірок шоу-бізнесу. Напевно їм важче, бо їхнє життя широкий загал розглядає через лупу.

Дива трапляються

Так, відомий український хореограф Євген Кот та його дружина Наталія Татаринцева ще кілька місяців тому у різних інтерв’ю терпляче відповідали на делікатні питання стосовно того, чому у пари досі немає дітей. Було видно, що давати відповідь подружжю не просто, особливо коли інтерв’юери натякали, що пора вже подумати про всиновлення. Тоді Євген спокійно говорив, що спочатку вони зроблять все, щоб впоратися з появою дитинки самотужки, а Наталія підкоряла серця глядачів безмежною вірою у те, що диво ось-ось станеться. “Я це відчуваю!”,- вигукувала вона.

Євген Кот та Наталія Татаринцева скоро стануть батьками

І, як виявилося, її жіноча інтуїція її не підвела. Днями стало відомо, що подружжя скоро буде мати маленького “Котика”. Про це сповістили на своїх сторінках в інстаграмі після 4 років марного намагання завагітніти й Наталія, і Євген. Вони діляться своїм безмежним щастям з усіма, хто їх знає, любить, цінує, демонструючи результати спочатку експрес-тесту з двома такими бажаними смужками, а потім й першим фото найріднішого в усьому світі малюка, який ще тільки почав рости у маминому черевці.

Колеги, друзі, близькі люди й зовсім не знайомі, зіркові особи й поціновувачі таланту артистів щиро вітають Наталію та Євгена з такою радісною та дивовижною подією, бажають (тепер вже всім трьом) здоров’я, миру, та щастя.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.