“Уявіть, що зараз 1993 рік”: Цибульська показала, в яке незвичайне місце привезла сина на новорічні вихідні

Відома українська співачка Оля Цибульська вирішила відзначати Новий рік за межами міста. Знаменитість взяла з собою свого сина Нестора та зізналась, чи сподобалось йому.

Оля Цибульська, відома українська співачка, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто ділиться цікавими кадрами та розповідями про своє особисте життя. Так, наприклад, нещодавно артистка показала, як минула для неї новорічна ніч. Зірка разом зі своїм сином Нестором поїхала за межі Києва. На території санаторію та заповідника, що на Волині, вона відпочила душею і тілом.

Де Цибульська зустріла Новий рік

На своїй Інстаграм-сторінці знаменита українська артистка показала мальовничі кадри з відпочинку зі своїм сином. Нестор супроводив свою зіркову маму у подорожі за межі української столиці. Разом син і мама вирушили на Волинь, де відпочили у санаторії. Оля Цибульська вирішила оточити себе та свою дитину тишею. На території закладу, де вони відпочивали, навіть були зони без Інтернету – гостям пропонували уявити, що вони потрапили у минуле без WI-FI.

Відома українська співачка Оля Цибульська показала кадри із заміського відпочинку зі своїм сином
Відома українська співачка Оля Цибульська показала кадри із заміського відпочинку зі своїм сином

Знаменитість також продемонструвала кадри свого сина в оточенні природних краєвидів. Також Оля Цибульська відповіла на запитання шанувальників про те, як саме вона зустріла Новий рік. Артистка поділилась, що зустріла 2024 рік прямо у теплій воді та просила у всесвіту, аби і наступний рік був таким самим приємним, якою виявилась її святкова ніч.

Відома українська співачка Оля Цибульська показала кадри із заміського відпочинку зі своїм сином
Відома українська співачка Оля Цибульська показала кадри із заміського відпочинку зі своїм сином

До слова, користуючись нагодою, відома українська артистка разом зі своїм сином вирушили на процедури. Оля Цибульська та Нестор вирішили покращити фізичний стан і здоров’я у новорічні канікули, а тому її син покращував опорно-руховий апарат на спеціальному тренажері.

Популярне

Схожі статті

Закрутила голову Максиму, але не змогла змагатися з самою Пугачовою: як виглядає колишня Галкіна і хто вона

До стосунків зі співачкою Аллою Пугачовою шоумен Максим Галкін мав чимало романів. Цікаво, що всі колишні жінки коміка – молоді і привабливі персони.

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.