Веселі танці та душевна музика: мама Дана Балана Людмила заспівала на весіллі українську пісню

Відома молдавська артистка на весіллі неочікувано заспівала пісню українською мовою. У такий спосіб Людмила Балан вирішила привітати молодят із важливим святом.

Людмила Балан, відома молдавська артистка та мама відомого співака Дана Балана, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм продемонструвала, як погуляла на весіллі у своїх знайомих. Знаменитість вирушила на святкування, а на честь свята привітала молодят чуттєвим виконанням української пісні. Людмила Балан заспівала та затанцювала прямо з мікрофоном у руках.

Балан заспівала українською

На особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм несподівано з’явились кадри, на яких вона танцює з мікрофоном у руках. Артистка співає українську пісню “Горіла сосна, палала”. Людмила Балан енергійно заспівала композицію, поки тримала за руки інших гостей і танцювала разом із ними. Таким чином, ймовірно, Людмила Балан привітала молодят і підтримала веселу атмосферу на головному святі в їхньому житті.

Мама Дана Балана Людмила Балан показалась на весіллі у молодят і заспівала їм українською
Мама Дана Балана Людмила Балан показалась на весіллі у молодят і заспівала їм українською

До слова, знаменита молдавська артистка одягла симпатичну сукню на весілля. Людмила Балан прийшла на свято до молодят у червоному образі вище коліна. Пишна спідниця робила акцент на ідеальній талії знаменитості, а її білосніжне волосся красивими пасмами спадало з плечей. Загалом зірка мала чудовий вигляд, хоча і не старалась нарядитись – це у мами Дана Балана виходить просто та без зайвих зусиль.

Нагадаємо, що син відомої артистки Дан Балан також активно підтримує Україну. Хоча з початку повномасштабної війни колишній суддя проєкту “Голос” і хороший друг відомої української співачки Тіни Кароль більше мовчав, ніж про щось висловлювався, нині все змінилось. Дан Балан зайняв чітку позицію, висловивши підтримку України.

Популярне

Схожі статті

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.