Лілія Ребрик розповіла, як протікає її третя вагітність у 42 роки: “Організм дав можливість насолодитися”

Українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик, яка зараз знаходиться при надії, розповіла, як проходить її третя вагітність, а також розсекретила, коли на світ з'явиться її донечка.

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик кілька місяців тому повідомила радісну новину: вона втретє вагітна. Телезірка наважилася ще раз стати мамою, незважаючи на війну в Україні та на свій неюний вік. Нагадаємо, Ребрик в цьому році відсвяткує свій 43-й день народження.

Варто відзначити, що Лілія веде досить активний спосіб життя. Зараз акторка перебує на 7-му місяці вагітності і поки що не йде в декрет. Ребрик продовжує зніматися в телепрограмах, а також їздити з виставами по містам України, Сама телеведуча зізнається, що планує працювати, поки їй дозволяє здоров’я.

Лілія Ребрик втретє вагітна

Нещодавно Лілія Ребрик вирішила відповісти на питання своїх прихильників у Інстаграм-блозі. Так, акторка розповіла, як проходить її третя вагітність. За словами Ребрик, третя вагітність у неї проходить краще, ніж дві попередніх. Якщо при попередніх вагітностях всі 9 місяців їй дошкуляв токсикоз, то зараз вона відчувала дискомфорт лише у першому та другому триместрі.

Так що вже місяць я кайфую

, – зізналася акторка.

Лілія Ребрик розповіла, як протікає її третя вагітність у 42 роки
Лілія Ребрик розповіла, як протікає її третя вагітність у 42 роки

Також Лілія розповіла, що її третя донечка з’явиться на світ вже в березні. Акторка з чоловіком вже навіть придумали ім’я для малечі, хоча це було не просто, запевняє сама Лілія. Акторка з чоловіком підбирали таке ім’я для майбутньої донечки, яке б гарно звучало з прізвище Дикий. Крім того, вони радилися зі своїми старшими дітьми, адже хочуть, що ім’я дитини подобалося всім членам сім’ї.

Лілія Ребрик розповіла, як протікає її третя вагітність у 42 роки
Лілія Ребрик розповіла, як протікає її третя вагітність у 42 роки

Нагадаємо, Лілія Ребрик знаходиться у шлюбі з хореографом Андрієм Диким з 2011 року. Вони мають двох спільних доньок: 11-річну доньку Діану і 5-річну доньку Поліну. Зараз подружжя чекають на поповнення: у них знову буде донечка.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.