Як живе та виглядає 52-річна зірка “Моя прекрасна няня” Анастасія Заворотнюк, для якої роль стала прокляттям

Анастасія Заворотнюк вже 4 роки бореться з онкологією. Весь цей час ні сама акторка, ні її родичі не діляться інформацією про її стан та подробиці лікування.

Анастасія Заворотнюк – відома російська акторка, яка здобула шалену популярність після виходу серіалу “Моя прекрасна няня”, де вона зіграла головну роль няні Віки. У 2019 році акторці поставили страшний діагноз, виявивши пухлину головного мозку.

Останні 4 роки, поки акторка веде боротьбу з хворобою, ні вона сама, ні її родичі не дають жодних коментарів, щодо хвороби, чи лікування Заворотнюк. Це й не дивно, адже діагноз дуже складний, а прогнози невтішні. Та все приховати неможливо і час від часу деяка інформація все ж з’являється в Мережі. Так, точно відомо, що основне лікування Заворотнюк проходило в Америці. Саме там їй зробили складну операцію і провели курс хіміотерапії. Зараз жінка знаходиться на спеціальній імунній терапії, яка допомагає їй жити з таким складним діагнозом вже 4 роки.

Донька Заворотнюк розповіла про стан мами
Як живе та виглядає 52-річна зірка Моя прекрасна няня Анастасія Заворотнюк

Останній рік Заворотнюк живе у своєму приватному будинку у Підмосков’ї і регулярно їздить на процедури у клініку. Жінка веде досить закритий спосіб життя та її сусіди по коттеджному містечку розповіли, який вигляд зараз має акторка. Так, за словами очевидців, Анастасія сама не ходить, вона пересувається на візку. Акторка набрала кілограми і зовсім не схожа на себе раніше. Разом з Заворотнюк завжди є жінка, яка виконує роль доглядальниці-медсестри. Також разом з Анастасією у будинку проживає її мама, яка допомагає за нею доглядати.

В Мережі є одне фото Анастасії Заворотнюк, яке було зроблене не так давно. Це фото із відеокамер, які знаходяться на дорогах для фіксації правопорушень. Знімок з цих камер хтось виклав у Мережу. Так, камери зафіксували авто, в якому на місці водія був чоловік Заворотнюк Петро Чернишов, а сама акторка сиділа на пасажирському сидінні.

Онкохвора Анастасія Заворотнюк змінилася до невпізнання: що стало з зіркою серіалу Моя прекрасна няня
Як живе та виглядає 52-річна зірка Моя прекрасна няня Анастасія Заворотнюк

На цьому фото важко впізнати Анастасію, вона дуже змінилася. Жінка навіть не сидить, а знаходиться у напівлежачому стані з закритими очима.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.