Микола Тищенко підтвердив розлучення з Барановською після 7 років шлюбу і назвав причину: “Не дозволяє”

Ресторатор, телеведучий і народний депутат України Микола Тищенко вперше підтвердив, що розійшовся зі своєю дружиною Аллою Барановською. Виявляється, вони вже давно не живуть разом.

У листопаді 2023 року у Мережі з’явилася інформація про те, що нардеп Микола Тищенко розійшовся зі своєю дружиною-моделлю Аллою Барановською. Стало відомо, що подружжя розлучаються через суд. З того часу ні Тищенко, ні Барановська ніяким чином не коментували свої стосунки та не підтверджували факт розлучення.

Та нещодавно Микола у коментарі Telegram-каналу “Україна зараз” зізнався, що він дійсно більше не живе з дружиною і знаходиться з нею у процесі розлучення.

Микола Тищенко підтвердив розлучення з Барановською після 7 років шлюбу

Тищенко не став називати конкретні причини, які стали мотивом для розставання та чоловік зізнався, що на це рішення вплинуло те, що вони давно не живуть разом. Так, за словами Миколи він проживає і працює у Києві, а ось його ексдружина, модель Алла Барановська, знаходиться в іншому місті. В якому саме, нардеп не уточнював. За словами Тищенка, той факт, що вони живуть в різних містах, не дозволяє їм утримувати спільний побут та підтримувати романтичні стосунки.

Це не дозволяє нам разом утримувати спільне майно і життя

, – зазначив Тищенко.

При цьому нардеп запевняє, що підтримує з Барановською дружні стосунки, адже вони продовжують залишатися батьками для їхнього сина. За словами Тищенка, не дивлячись на розлучення, вони спільно будуть виховувати дитину і робити все, щоб син був щасливим.

Микола Тищенко підтвердив розлучення з Барановською після 7 років шлюбу
Микола Тищенко підтвердив розлучення з Барановською після 7 років шлюбу

Нагадаємо, Микола Тищенко і Алла Барановська зарєєстрували шлюб у 2016 році, а вже через рік у них народився син. Дівчина молодша від нардепа аж на 20 років, тому публіка не вірила у довготривалість цих стосунків. Втім, так і трапилось, Тищенко розлучився з молодою моделлю. Для нардепа це вже третє розлучення. Раніше чоловік був одружений з моделлю Іриною Журавською. Та той союз тривав всього 1 рік.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.