Об’єми вище талії в 35-річної Ілони Гвоздьової значно збільшилися: пластичні хірурги попрацювали на славу

Три місяці тому Ілона Гвоздьова сповістила про операцію зі збільшення жіночих принад. Тепер фоловери хореографині отримали можливість побачити наочно результати роботи з мамопластики.

Ілона Гвоздьова вирішила поділитися з підписниками секретами догляду за обличчям і зоною декольте. Танцівниця відзначила, що зовнішня чистота є відображенням внутрішньої.

Ілона Гвоздьова показала результати мамопластики: було і стало

Мама двох дітей робила перед камерою масаж обличчя та зони декольте з залученням косметичних засобів. Знайшлися фани, які поцікавилися в Ілони, якими видами засобів вона користується:

“Підкажіть, які у вас гуаша і масажер для обличчя?”

“Ілоно, чим порадите “мішечки” під очима розгладити?”

“Обличчя майже без зморшок. Робите ботокс чи якісь інші процедури?”

Та увага переважної більшості була прикута до чорного ліфа інстаграм-блогерки. Адже при мінімумі одягу можна було роздивитися наслідки мамопластики, яку Гвоздьова зробила 3 місяці тому.

Результати Гвоздьова довгенько не показувала навіть власному чоловіку, а тепер у всіх охочих з’явилася можливість поглянути на тугенькі перли. Тож серед коментів частіше можна було прочитати рецензії на нові форми знаменитості, аніж на зацікавленість масажними рухами наставниці:

“Не знаю, хто дивиться на процедуру, а я – на гарні сісі”.

“Вибачте, але я на обличчя зовсім не дивилася. Яке декольте!”

“Розмір грудей, досконалий, дуже красиво. Навіщо той халат?! Прикривати таку красу!”

Про намір збільшити розміри Ілона сповістила ще у вересні минулого року. Зірка відзначила, що отримає від цього естетичну насолоду, якої їй бракує з нинішніми формами. Задля цього попросила дарувати їй на день народження виключно гроші. А вже у жовтні здійснила омріяне. Деякий час довелося носити бандаж і спеціальну білизну, та тепер усе це залишилося позаду.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.