Коханий приголомшив зірку “Дизель Шоу” Вікторію Булітко: зробив пропозицію у день святкування 41-річчя

У 41 рік акторка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко вирішила розпрощатися з холостяцьким життям і вперше вийти заміж. Костянтин зробив пропозицію прямо у день народження зірки.

Те, що Вікторія Булітко частенько зустрічається з музикантом Кирилом Поповичем, було відомо давно. Вони разом створили гурт #METELyK, записуючи спільні дуети. З’ясувалося, що між парою давно існують романтичні стосунки.

25 січня зірка “Дизель Шоу” відзначала день народження. Коханий надзвичайно подивував Вікторію. Ранок розпочався з квітів. Потім закохані поїхали у тир, щоб постріляти по мішенях в агресора.

Вікторія Булітко виходить заміж

Дорогою співали дуетом новий трек, випробовуючи, як він звучатиме в автівці. З’ясувалося, що іменинниця стріляє доволі влучно, тож якщо зустрінеться з ворогом віч-на-віч, шансів у нападника не залишиться.

Далі екстрим продовжився на картингах. Покатавшись доволі на маленьких машинках, пообідали в грузинському ресторані. Там іменинниці піднесли ріг із чачею та шматочок тортика зі свічкою, щоб загадала бажання.

Вікторія Булітко виходить заміж

А ввечері почалося найцікавіше. Костянтин прикрасив кімнату свічками й накрив на стіл романтичну вечерю. Став на одне коліно й подарував Вікторії букет та вручив обручку. Такого Булітко не очікувала, тому не стримувала емоцій. Влаштувала справжні дикі танці на радощах. І хоча не сказала “так”, можна здогадатися, що відповідь була позитивною.

Відео цього чудового дня закохані виклали на своєму ютуб-каналі, тож усі охочі отримали можливість поділяти радість разом із нареченою та її обранцем. Фоловери зірки були приголомшені фіналом святкування не менше, аніж сама Віка. Привітали не лише з 41 річницею, але й з заручинами. Побажали незабутнього весілля та злагоди в майбутній сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.