Оля Полякова, Ілона Гвоздьова, Анна Трінчер та інші зірки, які зробили пластику вище пояса: фото до та після

Пластичні операції стають все більш доступними та популярним, тож більшість медійних людей звертаються до хірургів, аби удосконалити свою зовнішність. Серед таких немало українських селебреті.

У сучасному світі будь-яка особливість вашої зовнішності – не вирок. За допомогою пластичної хірургії зараз можна повністю змінити свою зовнішність: збільшити губи, зменшити ніс, зробити вилиці і не тільки. Останнім часом серед зірок українського шоу-бізнесу з’явилося все більше жінок, які роблять мамопластику – збільшення бюсту. Комусь не подобається форма молочних залоз після пологів та вигодовування, а хтось просто хоче збільшити своє декольте.

Анна Трінчер

Молода українська співачка Анна Трінчер зробила мамопластику ще у 2021 році. Дівчина від природи мала нульовий розмір бюсту і її це не влаштовувало. Саме тому співачка наважилась вставити імпланти. Зараз вона володарка третього розміру.

Зірки, які зробили пластику вище пояса: Анна Трінчер
Зірки, які зробили пластику вище пояса: Анна Трінчер

Ілона Гвоздьова

Українська танцівниця Ілона Гвозьова зробила мамопластику кілька місяців назад. Жінка зізналася, що відчувала себе не надто привабливою та жіночною, її нульовий розмір завжди був її комплексом.

Зірки, які зробили пластику вище пояса: Ілона Гвоздьова
Зірки, які зробили пластику вище пояса: Ілона Гвоздьова

Оля Полякова

Відома українська співачка Оля Полякова зробила пластику ще багато років назад, та ніколи про це не розповідала. Та, побачивши артистку в купальнику, не виникає жодних сумнівів, що її молочні залози не натуральні. Вони мають не природну форму і схожі на 2 кульки.

Зірки, які зробили пластику вище пояса: Оля Полякова
Зірки, які зробили пластику вище пояса: Оля Полякова

MamaRika

Українська співачка MamaRika на днях зробила мамопластику і наразі знаходиться у лікарні. Артистка зізналася, що їй не подобається форма молочних залоз після закінчення грудного вигодовування дитини.

Зірки, які зробили пластику вище пояса: MamaRika
Зірки, які зробили пластику вище пояса: MamaRika

Даша Кацуріна

Рестораторка та блогерка Даша Кацуріна також робила мамопластику після закінчення грудного вигодовування дітей. Дівчина не стала вставляти імпланти та збільшувати форму, а просто зробила підтяжку, аби бюст був пружний і красивий.

28-річна Даша Кацуріна зізналася, що зробила пластику зони декольте після пологів
Зірки, які зробили пластику вище пояса: Даша Кацуріна

Популярне

Схожі статті

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!