Дмитро Гордон розсекретив головну причину перемоги Alyona Alyona у Нацвідборі: “Тепер ви зрозуміли?”

Український журналіст Дмитро Гордон прокоментував перемогу співачок alyona alyona та Jerry Heil на Національному відборі на Євробачення-2024.

4 лютого стало відомо, хто представить Україну цього року на міжнародному співочому шоу “Євробачення”. Так, переможницями стали 2 молоді співачки alyona alyona та Jerry Heil, які створили дуетну пісню спеціально для цього конкурсу. За них проголосували понад 60% глядачів.

Колеги та друзі артисток привітали їх із перемогою. Український журналіст Дмитро Гордон також вирішив прокоментувати перемогу співачки alyona alyona на Нацвідборі. Зробив він це у жартівливій формі. Журналіст зробив фотоколаж, на якому він і alyona alyona  позували у майже однакових спортивних костюмах.

Тепер ви зрозуміли, чому alyona alyona перемогла?

, – підписав фото Дмитро Гордон.

Користувачі Мережі підтримали журналіста у коментарях і так само з гумором почали коментувати фото.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Навіть не знаю хто на фото серйозніше виглядає”;
  • “Ви просто створені один для одного”;
  • “Тепер зрозуміло, хто наступним поїде на Євробачення”
  • “Один в один”;
  • “Альона Альона молодець, браво!!”;
  • “Чудова пара. Ви гарно разом виглядаєте”;
  • “Звичайно зрозуміли. В усьому ваша заслуга.”.

Нагадаємо, для співачки Jerry Heil цей Нацвідбір на Євробачення вже третій. Попередні рази дівчина показувала гарний результат на сцені, але бажану перемогу не отримувала. В цьому році Jerry Heil вирішила заспівати на Національному відборі з відомою реперкою  аlyona alyona. Їхня пісня “Teresa & Maria” відразу стала хітом і полюбилася українській публіці. alyona alyona та Jerry Heil перемогли на Нацвідборі з величезним відривом. В травні цього року вони представлятимуть Україну на Євробаченні, яке буде проходити у Швеції.

Популярне

Схожі статті

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!