Руслана на “Євробаченні 2024” виконала хіт 20-річної давнини: чи влізла зірка в костюм “Диких танців 2004”?

Руслана Лижичко тряхнула стариною і показала "Дикі танці" 20-річної давнини. Глядачі Нацвідбору "Євробачення 2024" були приголомшені не лише енергетикою співачки, але й її сценічним костюмом.

Не секрет, що першим українцем, що взяв участь у пісенному конкурсі “Євробачення” за незалежності став Олександр Пономарьов. Та співак узяв собі в консультанти філіпа кіркорова, тому нічого хорошого з тієї витівки не вийшло.

Костюм Руслани Лижичко на Євробаченні 2004

Натомість Руслана 2004 року запалила турецьку сцену не по-дитячому, ставши упевненою переможницею “Євробачення” з 280 балами. Її “Дикі танці” у супроводі трембіт нікого не залишили байдужими.

Костюм Руслани Лижичко на Євробаченні 2024

Костюм у Лижичко був відповідний – шкіряний відкритий топ та коротенька спідничка а-ля Тарзан. З того тріумфу минуло рівно 20 років, і Руслана вирішила нагадати українцям свої запальні “Дикі танці”.

Вийшла на сцену Нацвідбору на “Євробачення 2024” і так само хвацько заспівала й затанцювала, неначе зірці не минуло 50 років. І хоча трембіт було три, а не дві, як у Туреччині, та й танцювальний колектив не той – нині зірку супроводжував танцтеатр “Життя”, всім стало цікаво: невже Руслана за два десятиліття втиснулася в стару шкіряну спідничку?

Костюм Руслани Лижичко на Євробаченні

Та якщо уважно роздивитися відео виступу у Стамбулі та Києві, стає зрозуміло – костюми схожі лише за колірною гамою, а фасони мають зовсім інші. Перша спідничка має неначе обірвані краї. Причому посередині вона коротша, ніж по боках. А в другому випадку зірка вбралася в спідницю зовсім іншої форми, яка посередині довша, а по краях коротша.

Ліфи теж мають абсолютно різні структури й пошиті з інших тканин. Тож доходимо висновку, що костюм з “Євробачення 2004” Руслана вже зносила й пошила інший – схожий, але не такий.

Популярне

Схожі статті

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?