Як Віра Брежнєва зняла свою маску і стала Вірою Галушкою: все про життя екс-віагрянки до і після 2022 року

Відома співачка Віра Брежнєва багато років жила і працювала в росії, але іноді давала про себе знати в українському інфопросторі – навіть тоді, коли це не було "мейнстрімом".

Віра Брежнєва завжди вміла дивувати публіку. Ще в кінці 2021 року, коли вона асоціювалася з російською сценою, співачка взяла участь в проєкті “Маска” на телеканалі “Україна”. Суть проєкту заключалась в тому, що відомі артисти з різних сфер одягають громіздкі костюми та виступають в них – співають, але пісні обробляють так, щоб по голосу було неможливо впізнати людину, яка ховається під костюмом. Задача учасника – не видати себе, а задача зіркових детективів – розгадати всіх персонажів.

Віра Брежнєва остаточно повернулася в український шоу-бізнес
Віра Брежнєва остаточно повернулася в український шоу-бізнес

2 сезон шоу закінчився на Новий рік 2022. Фінальний випуск просто ошелешив усіх, адже в ньому засвітилася Віра Брежнєва. Вона родом з України, однак через те, що довгий час жила і працювала в росії, її давно приписали в число російських артистів.

Як Вірі Брежнєвій вдалося всіх обманути?

У фіналі українського шоу “Маска” головною засекреченою зіркою виявилася співачка та екс-учасниця гурту “ВІА Гра” Віра Брежнєва, яка з першої ж секунди свого виходу на сцену заплутала зіркових детективів. Причому водночас і підказками, і зовнішнім виглядом. Найбільш вражаючим було чути відомий хіт Вітаса у її виконанні.

Оля Полякова замість Віри під маскою побачила худого чоловіка, якими, на її думку, могли бути співак Артем Пивоваров, інтерв’юер Дмитро Гордон або ж травесті-діва Морно, але все виявилось ще більш неочікуваним – це була Віра Брежнєва.

За кулісами співачка зізналася, як їй вдалося заплутати усіх. Артистка розповіла, що їй довелися попрацювати не тільки над своїм вокалом, але і над рухами. Пересуватися по сцені в костюмі Винової Кралі було важко: зокрема, через незручне взуття на високій платформі і маску, яка максимально щільно прилягала до її обличчя.

Поява Віри Брежнєвої на проєкті була справжньою несподіванкою для глядачів. Її в Україні люблять, однак ставлення доволі спірне через її багаторічне життя в росії та роботу в російському шоу-бізнесі. Крім того, в одному зі своїх інтерв’ю зірка раніше заявляла, що не вважає себе українською співачкою.

Втім, треба сказати, що після 24 лютого 2022 року Віра Брежнєва показала, що вона була, є і залишається українкою. Незважаючи на великі фінансові втрати, артистка розірвала будь-які зв’язки з сусідньою країною та навіть волонтерила в Польщі, допомагаючи українським біженцям. Важкі часи показують, хто є хто насправді.

Популярне

Схожі статті

Кефір, борошно і грудочка фаршу: рецепт ніжного і соковитого заливного пирога з м’ясом – розлітається на ура

Використавши мінімальну кількість продуктів, ви зможете приготувати дуже смачний і ситний пиріг з м'ясом. Рецепт простий, а результат – приголомшливий.

Раніше замовляла цю закуску в ресторанах, а тепер навчилася готувати вдома: хрумкі сирні палички в паніровці

Смачні сирні палички можна без зайвого клопоту приготувати вдома. Вони чудового підійдуть у якості закуски для застілля, або як перекус діткам. Все що треба, ще правильний рецепт та 15 хвилин часу. 

Місце зустрічі змінити не можна:
 Каменських покинула Україну і обʼявилася в Маямі, де Влад Яма вже місцевий

Настя Каменських приїхала до сонячного Маямі, де зараз проживає хореограф Влад Яма із сімʼєю. Яка причина візиту співачки в Америку? Хоче підкорити нові горизонти?