Татусі: боксер Олександр Усик відзначив 1 тиждень 4-ої дитини, а футболіст Олег Гусєв – 1-ий місяць третьої

У січні 2024 року відразу двоє видатних спортсменів стали татусями, причому не вперше. Для боксера Олександра Усика це четверта дитина, для футболіста Олега Гусєва – третя.

Олег Гусєв

В минулому знаменитий футболіст “Динамо”, а нині тренер Олег Гусєв у перший місяць 2024 року став татом. 40-річний спортсмен і його дружина Валерія відзначили 1 місяць свого синочка.

Відомі спортсмени стали татусями не вперше

З цієї нагоди малятко, що з’явилося на світ 4 січня, вбрали у білий нарядний комбінезон. Мама тримала дитинку на руках, а Олегу довірили блакитний тортик з однією свічкою та словами: One month.

Відомі спортсмени стали татусями не вперше

Це не перший малюк у родині Гусєва. Від шлюбу з Марією у нього є донька Олександра. А дружина Олеся подарувала футболісту синочка Олексія. Хлопець уже виріс і грає в молодіжці “Динамо”. До речі, Марія теж нещодавно народила другу дитину.

Олександр Усик

Відомий боксер, що готується до серйозного бою з Тайсоном Ф’юрі, 28 січня став батьком учетверте. Дружина Катерина народила чоловіку донечку, яку щасливі батьки назвали Марічкою. 35-річна породілля народжувала в Києві. Тато вже забрав маму й донечку з пологового будинку додому.

Відомі спортсмени стали татусями не вперше

Трьох старших дітей – Єлизавету, Кирила та Михайла – на цей час відправили за кордон разом із бабусею, щоб матуся була спокійна хоча б за них. Жінка сама вирішила, що народжуватиме не деінде, а в столиці. На жаль, 37-річний Олександр не зміг бути присутнім на пологах. Катерина не переймалася через це.

Але татусь, побачивши на відео новонароджену донечку, прибув до дружини за першої ж можливості й потримав малечу на руках. Під час виписки Катерині Усик вручили листівку з підписом: “Дякую за українців”. Таким чином новоспечених батьків привітав Валерій Залужний.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.