Оце так здивував: яскрава реакція 15-річного сина Тіни Кароль на танець мами з іншим чоловіком

Чутки про роман Тіни Кароль із Дмитром Жуком розповсюджуються доволі давно. В Інтернеті можна побачити ролик, коли співачка з хореографом танцюють, а син зірки виглядає невдоволеним.

Після смерті свого чоловіка Євгена Огіра Тіна Кароль заміж більше не виходила. І хоча зірці постійно приписують романи з іншими знаменитостями, прямих приводів для подібних чуток співачка не давала, лише натяки.

Зокрема, багато розмов точиться довкола стосунків Тіни з Дмитром Жуком. Їх частенько бачать разом. Ось і на цьому відео, що гуляє Інтернетом, бачимо, як Тіна з сином, Жуком та якоюсь дівчиною відпочивають у кафе.

Раптом хореограф підхоплюється з місця й запрошує співачку до танцю. Кароль не відмовляється. Підводиться з місця й робить кілька гарних па. Та хоч цей танець триває недовго, можна добре роздивитися реакцію зіркового сина на матусині витівки.

Веніамін явно почувається не у своїй тарілці й не схвалює жваву мамину поведінку. Щоправда, червоніти за родичку 15-літньому підлітку довго не доводиться. Танок, що так раптово розпочався, швидко закінчується, і танцювальники швиденько всідаються на свої місця – Тіна поряд із сином, а Дмитро біля своєї супутниці.

Тіна Карол влаштувала запальні танці на очах у сина

Кароль та Жук познайомилися 2020 року. Тоді у “Танцях з зірками” Дмитро був партнером Юлії Саніної. Коли Тіна вийшла на паркет, щоб підтримати подругу, і всі втрьох виконали танго, стало зрозуміло – тут щось не так.

Відтоді співачку й хореографа частенько бачать разом. Тіна запросила Дмитра попрацювати з її балетом, створивши хореографію для шоу “Красиво”. Тож Жук став частенько виходити з артисткою на сцену, де вони рухалися під музику, ледь не цілуючись.

Тіна Карол влаштувала запальні танці на очах у сина

З легкої руки Тіни Дмитро навіть заспівав, записавши кілька композицій. Сама зірка ніколи не давала коментарів щодо роману з Жуком, а хореограф називає Кароль роботодавицею, відкидаючи чутки про інтимні стосунки. Та оці запальні танці, а також прогулянки удвох сіють певний сумнів у душах шанувальників.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.