Бебі-бум 2024: не тільки Ребрик і Джамала всупереч усьому дарують життя. Зірки, які народять вже цього року

Українські жінки завжди славилися своєю відданістю родині та силою духу, особливо у важкі часи. І не дивно, що не лише звичайні мешканки країни, а й відомі зірки показують свою любов до родини.

Останнім часом новина про вагітність стала актуальною, особливо в умовах складної політичної ситуації, пов’язаної з російською агресією. Жінки усвідомлюють, що даруючи нове життя, вони продовжують рід, і це стає своєрідним актом спротиву.

Зірки, що дарують життя

Так, слідом за Лілією Ребрик буквально днями на Нацвідборі до конкурсу “Євробачення 2024” відома українська зірка  Джамала, оголосила про свою третю вагітність, чим вразила шанувальників її таланту та міцного характеру.

Проте вагітність не є ексклюзивним правом лише цих двох відомих особистостей. Ще кілька українських зірок-мамочок готуються вітати нового малюка вже цього року.

Наприклад актриса студії “Квартал 95” Аліна Блажкевич (Гордієнко) також сповістила на своїй сторінці в інстаграмі про те, що вона при надії. Ще у 2020 році Аліна побралася зі своїм колегою по “Лізі Сміху” Романом Блажкевичем. І от лише зараз у пари з’явився шанс народити довгоочікувану дитинку.

“Скоро наша сім’я стане трохи більшою і шумнішою. При надії, що все буде добре”,- коментує жінка своє фото.

Вчетверте планують стати батьками Олександр й Катерини Усик. В них вже є двоє синів та донька, але пара ділиться радістю з широким загалом про очікування нового малюка.

Ця новина стала для багатьох фанів справжнім відкриттям, підкреслюючи те, що жінки-зірки не лише виконують високу культурну та мистецьку роль, але й активно втілюють в життя ролі матері та дружини.

Зірки, які народять вже цього року. Аліна Блажкевич та Катерина Усик

Українські зірки відзначаються своєю сильною зв’язаністю з родиною, і приховують у собі властиві жіночі риси, такі як турбота, любов та відданість. Вони стають прикладом для інших жінок, показуючи, що створення кар’єри та ведення сімейного життя — це абсолютно сумісні речі, які доповнюють одна одну та роблять життя яскравішим та багатшим.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.