44-річний боксер В’ячеслав Узелков вже не вийде на ринг: екс-тренер “Зважені та щасливі” опинився в лікарні

Український боксер, телеведучий, фітнес-тренер В'ячеслав Узелков знову опинився в кареті швидкої допомоги. Тепер не Вінниця, а вже Київ приймає зірку.

Зірки також хворіють, і від подібної ситуації не застрахований жоден із нас. Український боксер не називає свій діагноз, але вже більше тижня перебуває на стаціонарному лікуванню.

В’ячеслав Узелков потрапив до лікарні

Цією новиною зі своїми шанувальниками поділився Слава на власній сторінці в Instagram. Наразі спортсмен проживає в Вінниці, і буквально на минулому тижні він повідомляв про те, що проходить обстеження в обласній лікарні.

Як видно з посту, вінницькі лікарі все ж таки не змогли надати відповідної допомоги, тому боксера в екстреному порядку переводять до Київської лікарні.

В'ячеслав Узелков потрапив в лікарню
В’ячеслав Узелков потрапив в лікарню

“І везе мене швидка до Києва, не зніматися”

Саме так підписав свій пост спортсмен, одразу викликавши бурю запитань.

Потрібно зазначити, що телеведучий не бажає ділитись подробицями свого лікування. Але допитливі шанувальники все ж запам’ятали тогорічний натяк Узелкова на тяжке захворювання. Саме тоді він декілька днів пролежав під крапельницями й навіть був на грані між життям та смертю.

В'ячеслав Узелков потрапив в лікарню
В’ячеслав Узелков потрапив в лікарню

Попри досить тяжкий стан, В’ячеслав не перестає бути оптимістом та знаходити позитив навіть в такій незвичній для нього ситуації.

В'ячеслав Узелков потрапив в лікарню
В’ячеслав Узелков потрапив в лікарню

Нагадаємо, що В’ячеслав Узелков відомий не тільки завдяки своїй кар’єрі спортсмена. Адже його розлучення з дружиною Мариною Боржемською обговорювали практично всі. Такий міцний шлюб, двоє неймовірних діток – і щось пішло не по плану. А у 2023 році телеведучий повідомив що знайшов нове кохання та планує весілля.

На світлинах з телеведучим немає його нової коханої. Чи підтримує дівчина свого майбутнього чоловіка в такі складні часи? Це питання цікавить прихильників не менше, ніж діагноз зірки!

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.