Від 3-х дружин восьмеро дітей: невдовзі Сергій Тігіпко стане батьком №1 серед решти кандидатів у президенти

Сергій Тігіпко має не лише карколомну кар'єру в банку та політиці, але й доволі насичене особисте життя. Банкір і політик був тричі одружений. Нині у 64 роки збирається стати татом 8-ї дитини.

Третя дружина

Про те, що перебуває при надії, сповістила третя дружина Сергія Тігіпка Алла Зіневич-Тігіпко. 39-річна жінка виклала в мережу світлини у білій сукні та з білою трояндою в руках, де чітко видно округлий животик, натякнувши:

“В очікуванні”.

Тож колишній міністр невдовзі потримає на руках вже восьму рідну кровиночку. Це буде четверта дитинка Алли, яку вона подарує коханому чоловіку. У шлюбі пара перебуває з 2018 року, хоча трьох синів – Сергійка, Стасика й Сашка – Зіневич народила, допоки благовірний перебував ще у шлюбі з Вікторією.

Сергій Тігіпко стане татусем увосьме: третя дружина

Швидше за все, пара сподівається на дівчинку, щоб у старших синів була маленька сестричка. Одного разу подружжя запросило журналістів на власну буйволину ферму, де Сергій Леонідович сповістив, що познайомилися вони за кордоном, і чоловік першим проявив ініціативу до зближення.

Друга дружина

Вікторія Лапотовська теж народила коханому трьох дітей – Тимофія, Асю та Леонтія. Та вберегти сім’ю це не допомогло – після 13 років шлюбу, чоловік, як ми вже знаємо, пішов до іншої. Вони познайомилися на роботі, коли Тігіпко ще був банкіром.

Сергій Тігіпко стане татусем увосьме: друга дружина

Дівчина працювала у нього секретаркою. Схоже, закоханий чоловік ні в чому не відмовляв дружині. Навіть допоміг фінансово організувати Одеський кінофестиваль.

Перша дружина

З Наталею Сергій прожив близько 23 років. Вони побралися 1982 року. У цьому шлюбі народилася донька, яка навчалася в Лондоні. Подейкують, що компанію ТАС чоловік назвав саме на честь Тігіпко Анни Сергіївни.

Сергій Тігіпко стане татусем увосьме: перша дружина

Цьогоріч жінка відзначить 40-річчя. Вона працює у фірмі свого батька і є його правою рукою. Натомість з меншими братами та сестричкою практично не спілкується.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.