В’ячеслав Узелков отримав групу інвалідності, але не припинятиме тренувань: “Не зупиняємося ні на мить”

Ще на початку року В'ячеслав Узелков постив світлини з Карпат, а в лютому розпочався справжній треш. Боксеру стало настільки зле, що його з Вінниці доправили швидкою до Києва.

На початку березня В’ячеслав Узелков з’явився в Інстаграмі з оптимістичним повідомленням, що у нього все гаразд. Мовляв, пройшов лікування в інституті хірургії та трансплантології Шалімова. Тепер розпочав відновлення.

Фітнес-тренер запевнив своїх підопічних, що заняття з ними ніхто скасовувати не збирається. Все проводитиметься онлайн. Усі групи, які він веде, продовжать займатися. Буде проводитися контроль харчування, щоб літо всі зустріли стрункими, здоровими й красивими.

В’ячеслав Узелков сповістив новини про здоров’я

На жаль, самому В’ячеславу довелося з прикрістю констатувати – великий спорт призвів його до інвалідності. Але помірні фізичні навантаження ще ніколи нікому не завадили, тож запросив прихильників здорового способу життя доєднуватися.

Узелков уже пережив дві операції. Тепер на нього очікує третя. В середині лютого спортсмен виклав у мережу світлину, як його мчить швидка з Вінниці до столиці. Лікарі намагалися допомогти йому на місці, та без київських спеціалістів та обладнання не змогли упоратися.

В’ячеслав Узелков сповістив новини про здоров’я

У 44 роки колишній боксер з прикрістю констатував, що перетворися на інваліда. Останній бій В’ячеслав провів у 2014 році. А ще 2012-го переніс інсульт. Коли боксер отримав серйозний удар в голову, його спочатку лікували від струсу мозку. Лише згодом поставили страшніший діагноз, коли почалися проблеми з мовленням.

Тож із професійним боксом довелося зав’язати назавжди. Натомість Узелков став популярним телеведучим та фітнес-тренером. У грудні 2023-го В’ячеслав сповістив про намір одружитися вдруге. На скільки тепер відкладеться весілля, поки незрозуміло.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.