3 секрети схуднення від Аніти Луценко: помітний мінус у талії без виснажливих тренувань і складних дієт

Завдяки маркетингу багато людей вважають, що схуднути вдома без важких тренувань неможливо. Втім, запевняє Аніта Луценко, для схуднення не потрібні спортзали та дієти.

На вулиці вже завершилась зима, а тому всі почали активно думати про те, як повернути собі стрункість та ідеальну фігуру. За словами Аніти Луценко, відомої української фітнес-тренерки, для швидкого та ефективного схуднення потрібно 3 основні речі – правильне та здорове меню, мотивація та спорт. Кожен із цих пунктів однаково важливий і навіть без чогось одного якісно та безпечно втратити зайву вагу не вдасться.

Секрети схуднення від Аніти Луценко

Знаменита українська тренерка розповіла, що основний крок до втрати зайвих кілограмів – це корекція свого раціону. Для того, щоб змінити свою фігуру та втратити небажану вагу, для початку потрібно змінити власне меню. За словами Аніти Луценко, ключ до ідеальної фігури – не важкі дієти та голодування, а збалансований раціон.

Відома українська тренерка Аніта Луценко розповіла про основні секрети схуднення – швидко та дієво
Відома українська тренерка Аніта Луценко розповіла про основні секрети схуднення – швидко та дієво

Коли ви створили ідеальне та корисне меню, потрібно “підключити” спорт. Активні та регулярні тренування допоможуть позбутись від зайвої ваги. Втім, не потрібно виснажувати себе цілими днями у спортивній залі, достатньо приділяти всього 15 хвилин на день заняттям спорту, і ви побачите результат вже за лічені дні.

Відома українська тренерка Аніта Луценко розповіла про основні секрети схуднення – швидко та дієво
Відома українська тренерка Аніта Луценко розповіла про основні секрети схуднення – швидко та дієво

Але ж звичайно, неможливо втратити вагу без мотивації та правильного настрою. Ви можете правильно харчуватись та цілодобово займатись спортом, проте це не створить бажаного результату та й навряд чи ви протримаєтесь довго у разі, якщо недостатньо мотивації. Аніта Луценко впевнена, що процес схуднення починається зі створення правильного настрою. А про те, як схуднути всього за два тижні зірка розповість у челенджі для всіх, хто хоче бути здоровим та активним.

Популярне

Схожі статті

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!