“Відкриваємо курси – особистий простір”: Дантес показав, як проводить час з Дашею та дітьми від Кацуріна

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес, показав як проводить час з новою коханою та її дітьми від попереднього шлюбу. Чи знайшов співак спільну мову з малюками?

Популярний український співак Володимир Дантес знову опинився у центрі уваги, але цього разу не через новий музичний хіт, а завдяки своєму вражаючому прикладу гармонійних стосунків після розлучення з попередньою дружиною, Надією Дорофєєвою.

Як і будь-яка історія кохання, його шлях до щастя був неоднозначним, але він знайшов нову любов та щастя у стосунках з бізнес-вумен Дашею Кацуріною, та її дітьми від попереднього шлюбу. Володимир і Надія прожили разом сім років, проте за цей час у них не народилося дітей. У 2022 році зіркова пара розлучилася, і подруга Дарʼя стала більше, ніж просто друг.

Кацуріна та Дантес показали, як проводять час з дітьми
Кацуріна та Дантес показали, як проводять час з дітьми

Даша – мрійлива жінка, яка вже мала двоє прекрасних дітей від попереднього шлюбу. Це був новий виклик для Володимира, але це не стало перешкодою і він прийняв його з відкритим серцем. Ці висновки можна зробити зі світлин, які співак доволі часто публікує у своєму інстаграмі.

Володимир Дантес показав нову обраницю Дашу та її дітей від колишнього
Володимир Дантес показав нову обраницю Дашу та її дітей від колишнього

Що робить цю історію особливою, так це той факт, що Володимир не тільки прийняв нову сім’ю, але й став для неї опорою та підтримкою. Через його відкритість і любов до Дашиних дітей, вони змогли легко і гармонійно вписатися в нову сімейну картину.

Хоча минуле з Надією Дорофєєвою залишилося у спогадах, Володимир Дантес довів, що можна знайти нове щастя та гармонію, відкривши своє серце на нові можливості. Надя також знайшла нове кохання в обличчі колишнього чоловіка Даші. З Михайлом Кацуріним співачка одружилася у 2023 році та майже весь вільний час новоспечене подружжя проводять разом. Та хоч публіка досі засуджує вибір артистки, самі знаменитості демонструють, що щасливі у нових стосунках.

Популярне

Схожі статті

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.