Колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва врешті знайшла своє щастя: “Я розмірковувала стати монахинею”

Схоже, в колишньої дружини Віктора Павліка Лариси Созаєвої починає потроху налагоджуватися життя. Після смерті сина та розлучення жінка врешті знайшла споріднену душу.

Долі Лариси Созаєвої не позаздриш. Не встигла пережити болісне розлучення з Віктором Павліком з численними судами та прилюдними сварками з новою обраницею колишнього чоловіка, як трапилося непоправне.

Колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва зустріла нове кохання

Катерині Репяховій страшенно не подобалося, що співак, одружившись із нею, продовжує виплачувати кредит за квартиру, в якій залишилася жити Лора. Тож усіма правдами й неправдами дівчина добилася, що Павлік продав свою половину квартири й розрахувався з банком. А Созаєва залишилася біля розбитого корита, ще й з програним судовим позовом щодо обзивання суперниці “тварюкою”.

Та найстрашніше сталося згодом. Жінка пережила смерть сина. Спільний з Віктором Павліком син Павло пішов із життя у 21-річному віці через онкологію. Здавалося, відновитися після пережитого буде неможливо.

Колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва зустріла нове кохання

Та час минає і треба продовжувати жити. 3 роки тому Лариса поскаржилася на бойфренда, який призначив побачення, але сам не прийшов. Тепер, здається, ситуація вирівнялася. На своїй сторінці у Фейсбуку Созаєва похвалилася, що зустріла нове кохання.

Жінка відверто розповіла, що після всіх негараздів серйозно замислювалася про перехід у статус монахині. Та втямила, що довгоочікуваного спокою не знайде навіть у монастирі, адже там купа жінок, і чвари триватимуть.

Колишня Павліка зважилася на відчайдушний крок – зареєструвалася на сайті знайомств. І врешті зустріла того, який оточив жаданим “спокоєм, упевненістю, тонким гумором, глибоким розумом, вірністю, любов’ю”. Сподіватимемося, що жінка після усіх пережитих страждань урешті зазнає щастя.

Популярне

Схожі статті

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.