34-річна MamaRika натякнула на розрив з Сергієм Середою: “Тільки не розлучення! Нехай це буде новий кліп”

Схоже, у MamaRika та Сергія Середи назріла подружня криза. Принаймні, співачка у своєму Інстаграмі недвозначно натякнула на розлучення. Шанувальники були шоковані новиною.

MamaRika неабияк приголомшила фанів, виклавши в мережу світлину з чоловіком Сергієм Середою в чорній рамочці й сповістивши, що завтра все розповість. Підписники Інстаграм-акаунту зірки були в розпачі, адже вважали подружжя ідеальним, а тут натяк на розлучення.

MamaRika натякнула на розлучення з Сергієм Середою

На фото, обрамленому чорним кольором, зображені Настя з Сергієм на березі моря на тлі дерева без листя. Дивляться вони врізнобіч, що свідчить про негаразди в зірковій родині. Прихильники співачки стали молити Бога, щоб ця новина виявилася оголошенням про новий кліп, а не сповіщенням про розпад родини:

“Це хайп. Вони ж просто ідеальна пара”, – переконували одні.

“Боже, нехай це буде нова пісня!” – закликали небеса інші.

“Тільки не розлучайтеся, бо я перестану вірити у кохання!” – благали треті.

“Сергій, певно, йде у військо… чогось такі в мене думки”, – висловлювали припущення четверті.

Дочекавшись нового посту від MamaRika підписники й справді побачили шматочок кліпу на композицію “Хтось йде”. У відео вони з чоловіком весь час сваряться, а Настя взагалі від’їжджає на таксі одна.

MamaRika натякнула на розлучення з Сергієм Середою

Тут уже артистка була більш багатослівною, відзначивши: “На межі розриву”. Вона зізналася, що так їхню сім’ю ще “не хитало ніколи”. У подружжя нині дуже складні часи. Таке трапляється іноді серед дорослих.

Саме через конфлікт із Середою у MamaRika й народилася подібна пісня. Зірка сподівається, що все колись повернеться на краще, але поки що налагодження стосунків не спостерігається. Звісно, Настя з Сергієм докладають максимум зусиль, аби зберегти те, що мають. Адже за своїх близьких та коханих людей треба боротися.

Популярне

Схожі статті

Продавці вже ховають від мене капусту та горошок: готую цей ситний та корисний салат по 2 рази на день

Цей рецепт салату з капусти дуже простий, та поєднання інгредієнтів у ньому дуже вдале. Страва виходить соковитою, ситною і не позбавлена свіжості.

Заспівав у клубі з кросівкою на голові: репер Потап показав, як розважається у Німеччині з новою солісткою

Все частіше український репер Олексій Потапенко потрапляє в публічні скандали. Нещодавно Потап виступив перед публікую з кросівкою на голові, через що отримав гнівні коментарі від глядачів.

Подала цю страву на стіл та здивувала всіх гостей: курячі стегенця, запечені з апельсинами. А пахне як!

Приготувати золотисті на ароматні курячі стегенця можна взявши стиглі апельсини та маринад на основі апельсинового соку. Мʼясо виходить ніжним, дуже смачним та просто тане у роті.