Заспівав у клубі з кросівкою на голові: репер Потап показав, як розважається у Німеччині з новою солісткою

Все частіше український репер Олексій Потапенко потрапляє в публічні скандали. Нещодавно Потап виступив перед публікую з кросівкою на голові, через що отримав гнівні коментарі від глядачів.

Відомий український репер Олексій Потапенко регулярно потрапляє під хвилю критики публіки через свою неоднозначну поведінку та незрозумілу позицію у важливих питаннях, що стосуються України. Незважаючи на те, що за весь період з початку повномасштабної він провів у країні лише декілька місяців, переважну частину часу репер проживає за кордоном.

Майже весь час повномасштабної війни Потап проживає за кордоном
Майже весь час повномасштабної війни Потап проживає за кордоном

І тільки нещодавно Потап дав свій перший концерт у Німеччині, але вже тоді опинився в центрі скандальної ситуації, виконуючи російськомовні хіти відомих українських гуртів “Потап і Настя”, “Врємя і Стєкло” та MOZGI.

Українська аудиторія засудила репера, вважаючи, що він мав би виявити більше пошани до національної мови, особливо в умовах війни в рідній країні. Цікаво, що на місці Насті Каменських виникла нова солістка, яка з радістю допомагала Потапу на сцені.

Нещодавно репер знову став об’єктом критики від аудиторії, виклавши відео з концерту, на якому він співає з кросівкою на голові. Користувачі відверто висловлювали свої думки щодо цього нестандартного вчинку. Цього разу відео було зняте під українську пісню гурту MOZGI “999”.

Потап розважає публіку у Німецькому клубі з кросівкою на голові
Потап розважає публіку у Німецькому клубі з кросівкою на голові

Можливо, Потап вважає цей фокус зі взуттям на голові своєю “фішкою”, оскільки він почав використовувати цей прийом ще у часи спільних виступів з Настею Каменських.

Потап на виступах кладе взуття на голову
Потап на виступах кладе взуття на голову

До речі, сама Настя жодним чином не коментує поведінку свого чоловіка та навіть не розповідає про його статус у своєму житті. Шанувальники вже давно підозрюють, що зіркова пара може бути вже розлучена, оскільки вони давно не з’являлися разом на публічних заходах та, здається, не проживають разом.

Популярне

Схожі статті

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.

Тіна Кароль відмовилася перекладати свій російськомовний хіт: причину назвала інша українська співачка

Відома українська співачка Тіна Кароль почала перекладати старі хіти рідною мовою. Втім, не всі композиції знаменитість вирішила змінвати. Причину повідомила Діана Глостер.

За раз з’їла 20 штук, не пошкодувала: нереальні кекси. Краще не повторюйте рецепт – будете готувати постійно

Якщо додати в тісто для кексів апельсин, то випічка стане просто неймовірною. Пишні ніжні солодкі вироби матимуть такий аромат, що не можна буде втриматися, щоб не взяти до рук ще один.