Володимир Дантес показав свою Дашу Кацуріну та публічно зізнався у коханні: як відреагувала Дорофєєва?

Володимир Дантес у своєму Інстаграмі показав світлину коханої дівчини, а його колишня дружина Надя Дорофєєва – в обіймах нового чоловіка. Чи дійсно артисти щасливі з новими обранцями?

Знаменитості завжди знаходяться під пильним наглядом шанувальників, а подробиці їх особистого життя зазвичай стають предметом обговорення публіки. Не з чуток про це знає український співак Володимир Дантес, про чиї любовні історії фанати пліткують вже не перший рік.

Володимир Дантес показав публіці нову кохану
Володимир Дантес показав публіці нову кохану

Надю Дорофєєву, своє велике кохання, Володимир зустрів у 2011 році. Прозустрічавшись деякий час пара зрозуміла, що вони створені один для одного та одружилися у 2015 році. Прихильники не могли дочекатися, коли Ц союзі їх улюблених артистів зʼявиться плід кохання – дитина. Публіка приписувала Наді вагітність ледь не щотижня. І ось, після початку повномасштабного вторгнення, артисти повідомили прихильникам гучну новину. Проте не про поповнення в родині, а про розлучення.

Зірки стверджували, що їх кохання зжило себе і наразі вони почуваються як друзі, а не як пара. Фанати звісно були розчулені таким поворотом подій, але те, що відбувалося далі схвилювало їх ще більше.

Дантес та Дорофєєва показали своїх нових коханих
Дантес та Дорофєєва показали своїх нових коханих

Надя почала зустрічатися з київським ресторатором Мішею Кацуріним, а Дантес – з його колишньою дружиною. Пари добре знали один одного, адже в минулому були хорошими друзями та навіть подорожували разом. Такі зміни в особистому житті артистів викликали багато осуду та пліток серед публіки. Проте знаменитості не перестають стверджувати, що щасливі з новими обранцями.

Володимир часто публікує сторіс, де називає Дашу коханою, а Михайло ділиться аналогічними світлинами зі своєю аудиторією. Хоч деякі шанувальники зірок й досі не сприймають  серйозно такий “обмін” партнерами, артисти не звертають на це уваги та з головою пірнають в океан під назвою кохання.

Популярне

Схожі статті

З лососем і полуницею: переможниця “МастерШеф-12” показала новий рівень окрошки – рецепт вже тут

Валерія Матрохіна, українська кулінарка та переможниця проєкту "МастерШеф-12", на особистій сторінці в Інстаграмі розповіла, як готувати незвичайну окрошку.

Чому я раніше не знала цей рецепт? Уся сім’я підсіла на таку вечерю: соковиті пельмені з ідеального тіста

Пельмені - це знайома всім універсальна страва для всієї родини. У домашніх умовах їх можна зробити дуже соковитими та ніжними. Сьогодні ми підготували рецепт, який нікого не залишить байдужим.

В береті і кросівках: Оля Полякова опростоволосилася і у Лондоні нарядилася з французьким шармом (ФОТО)

Оля Полякова показалась на тлі лондонських вулиць у стильному образі з французьким шармом. Новими світлинами співачка поділилась у своєму Instagram.