Виступає не вдома, а в Німеччині, а замість Каменських знайшов красуню-співачку: Потап створює нову пару?

Знаменитий репер Потап на концертах за кордоном виконує хіти, які багато років співав з Каменських. Проте не сам, а з новою сценічною супутницею. Дует повертається, але вже без Насті?

Вже достатньо часу не вщухають плітки навколо відомих зірок української сцени – Потапа та Насті Каменських. Публіка намагається вивернути навиворіт всю історію стосунків знаменитої пари, проте самі артисти наполегливо продовжують тримати подробиці своїх відносин в таємниці.

Потап та Настя Каменських не коментують чутки про розлучення
Потап та Настя Каменських не коментують чутки про розлучення

Не секрет, що подружжя давно не проживає разом, ба більше, Потап і Настя проживають в різних країнах. Співачка мешкає у своєму будинку в Україні, а Потап – гастролює по Європі. Нещодавно репер виступав з концертом у Німеччині та в його команді помітили нову сценічну супутницю. Дівчину звати Даша Шевченко і зараз вона разом з Потапом та його командою виконує хіти, які колись співали Настя Каменських та Потап разом.

Публіка й досі сумує за відомим дуетом, який припинив своє існування у 2017 році. З того моменту Настя розпочала сольну карʼєру під псевдонімом NK, а Потап продовжив свою активну продюсерську діяльність лиш інколи виходячи на сцену під імʼям ПТП, або з гуртом MOZGI.

Ще за часів існування дуету, коли артисти зʼявлялися разом перед публікою, фанаті підозрювали, що між знаменитостями точно відбувається хімія. Настя віджартовувалася, що між нею та Потапом не може бути стосунків, просто шанувальники були непохитні. І, як виявилося, не дарма. У 2019 році зірки офіційно підтвердили свої стосунки зігравши розкішне весілля, на яке були запрошені як близькі друзі, так й інші артисти українського шоу-бізнесу.

Потап зіграв весілля з Настею Каменських у 2019 році
Потап зіграв весілля з Настею Каменських у 2019 році

Сьогодні публіка подейкує, що подружнє життя Потапа і Насті на етапі завершення, проте самі артисти це жодним чином не коментують.

Популярне

Схожі статті

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?