“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Відома українська телеведуча та журналістка Ольга Фреймут завжди була в епіцентрі пліток та обговорень. Кожне слово знаменитості ретельно перемивалося публікою, через що знаменитість завжди була обережна у публічних висловлюваннях.

Нещодавно Фреймут потрапила у новий скандал. Мережею стрімко ширилася новина, що начебто пані Оля різко висловилася на рахунок чоловіків, які не стали на захист своєї батьківщини і що їй з чоловіком доводиться в Британії доказувати, що не всі українці такі.

Телеведуча Ольга Фреймут прокоментувала чутки навколо неї та коментаря, який їй приписують
Телеведуча Ольга Фреймут прокоментувала чутки навколо неї та коментаря, який їй приписують

Проте сама журналістка стверджує, що це фейк та наклеп на її репутацію. Оля затверджує, що з того часу, як почалася повномасштабна війна, вона не давала жодного інтервʼю і не збирається цього робити доки війна не закінчиться. До того ж Фреймут наголосила, що не користується такою мовою, якою був написаний провокативний коментар.

Журналістка Ольга Фреймут повідомила, як буде розбиратися з неперевіреними чутками щодо неї
Журналістка Ольга Фреймут повідомила, як буде розбиратися з неперевіреними чутками щодо неї

Телеведуча повідомила, що тепер цією справою будуть займатися її юристи та винуватців притягнуть до відповідальності через суд.

Ольга Фреймут намагається тримати особисте в таємниці та не зʼявляється на публічних заходах разом з чоловіком, генеральним директором “Нового каналу” Володимиром Локотко. Проте подейкують, що він проживає не в Україні, а разом з зірковою дружиною та двома дітьми у Лондоні.

Ольга Фреймут з чоловіком, старшою донькою Златою та двома молодшими дітьми
Ольга Фреймут з чоловіком, старшою донькою Златою та двома молодшими дітьми

Старша донька Злата, від першого шлюбу з іноземцем, також проживає та навчається в Британії, проте не так піклується про репутацію, як зіркова мама. Дівчина часто потрапляє під хейт через відверті фото та нескромні вбрання.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.