Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

Сумнівів у фанів Злати Огнєвіч щодо її цікавого становища не залишилося. Такий опуклий животик може бути присутній лише у вагітної жінки. Співачка завжди стежить за фігурою, займається танцями та балетом.

Припустити, щоб зірка наїла таку випуклість просто неможливо. Тож залишається лише один варіант, пов’язаний з майбутнім материнством. Звісно, животик у Злати поки не такий великий, як у Джамали – там усе ясно без слів.

У Злати Огнєвіч з’явився животик

Але прихильники зірки, які побували на концерті Огнєвіч та сфотографували співачку з різних ракурсів, отетеріли – артистка завжди хизувалася ідеальною фігурою, а тут такий живіт. Виходить, вона не чайлд фрі.

Не будемо поспішати вітати зірку з майбутнім материнством. Краще дочекаємося офіційного оголошення від самої знаменитості, кого чекає і від кого. Але сумнівів залишається все менше.

Схоже, до Віталія Козловського, який став у лютому татом уперше, та до Лілії Ребрик, яка у березні народила третю донечку, скоро додасться ще одна зіркова матуся. Звісно, після Джамали, яка очікує на третього сина. Життя триває.

Кавалерів у Злати було небагато. Зі студентського кохання не вдалося створити сім’ю. Коли вона була депутаткою, їй приписували роман із дуже впливовим чоловіком. Колись був роман із військовим, та і він зійшов нанівець. Чоловік підняв руку, то відразу отримав відставку.

Потім Огнєвіч перебувала під постійним пресингом, оскільки коханий забороняв їй увечері відлучатися з дому на концерт і їздити на гастролі. Далі зірка намагалася знайти кохання в проєкті “Холостячка 2”. Та Андрій Задворний, якого Злата обрала у фіналі, її покинув. Нині чоловік уже одружився.

Популярне

Схожі статті

З лососем і полуницею: переможниця “МастерШеф-12” показала новий рівень окрошки – рецепт вже тут

Валерія Матрохіна, українська кулінарка та переможниця проєкту "МастерШеф-12", на особистій сторінці в Інстаграмі розповіла, як готувати незвичайну окрошку.

Чому я раніше не знала цей рецепт? Уся сім’я підсіла на таку вечерю: соковиті пельмені з ідеального тіста

Пельмені - це знайома всім універсальна страва для всієї родини. У домашніх умовах їх можна зробити дуже соковитими та ніжними. Сьогодні ми підготували рецепт, який нікого не залишить байдужим.

В береті і кросівках: Оля Полякова опростоволосилася і у Лондоні нарядилася з французьким шармом (ФОТО)

Оля Полякова показалась на тлі лондонських вулиць у стильному образі з французьким шармом. Новими світлинами співачка поділилась у своєму Instagram.