Хто привітав Аллу Пугачову з 75-м ювілеєм, а хто удав, що навіть не знає Примадонну: Кароль, Melovin та інші

"Тій жінці, що співає" виповнилось 75. Колись кожен ювілей Примадонни ставав грандіозною подією для всієї країни, а на її концерт з цього приводу не можливо було дістати квиток. А що ж зараз?

“Епоха імені мене”

Так співала Пугачова в пісні “Живи спокойно страна, я у тебя всего одна”. І це було частково правдою. Навіть ходив такий анекдот: “Всіх керівників країни запам’ятають як політиків часів Пугачової”.

За період її приголомшливої кар’єри таких політиків було семеро і кожен вітав та нагороджував Аллу Борисівну.

Все помінялось після 2022 року, коли вона відкрито стала на бік свого чоловіка Максима Галкіна, якого сучасна влада росії оголосила іноагентом за підтримку України.

Так суперзірка стала ізгоєм на батьківщині та переїхала з родиною до Ізраїлю.

Як стало відомо, офіційні телеканали росії просто проігнорували 75 річний ювілей актриси.

Приватним порядком її привітали актори Станіслав Садальський, композитори Ілля Резник та Ігор Ніколаєв. Співаки ж, з якими у Пугачової були не лише творчі стосунки, Філіп Кіркоров та Володимир Кузьмін, у своїх соцмережах промовчали.

Цікаво, а як же відреагували українські артисти естради, багатьом з яких вона, як раніше казали, “дала путівку у життя”?

Шанувальники Тіни Кароль помітили, що у сториз співачка виклала уривок давнього відео, де вона каже Пугачовій: “Я никогда не подведу эту женщину” та відео, де Примадонна виконує “Пісню про рушник”. Втім, через деякий час українська поп-діва видалила все це з невідомих причин.

А от співак Melovin своє привітання не видаляв, назвавши Аллу Борисівну “єдиною та хороброю”.

Не забула привітати з ювілеєм свою колегу, та колишню суперницю по сцені легенда української естради Софія Ротару. Вона виклала у Мережу архівне фото молодої Алли Пугачової, додавши пурпурне сердечко.

Melovin та Софія Ротару привітали Аллу Пугачову з ювілеєм. Скриншот фото з Мережі

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.