Два величезні букети та чимала скринька: Міша Кацурін показав, як із малечею привітав Дорофєєву з 34-річчям

Міша Кацурін показав, як разом із дітьми привітав свою кохану дружину з 34-річчям. Зворушливий знімок ресторатор опублікував у своєму Instagram.

Чоловік Надії Дорофєєвої та ресторатор, Міша Кацурін, поділився  зворушливим кадром у своєму Instagram, де показав, як разом із дітьми привітав свою кохану з днем народження.

Сьогодні, 21 квітня, відома українська співачка Надія Дорофєєва відзначає день народження. Знаменитості виповнилося 34 роки.

Міша Кацурін показав, як із малечею привітав Дорофєєву з 34-річчям
Міша Кацурін показав, як із малечею привітав Дорофєєву з 34-річчям

Так, нещодавно Міша Кацурін опублікував нове фото, на якому можна побачити, як чоловік разом із дітьми привітав Надю. На знімку усміхнена співачка позує з дітьми ресторатора, донькою Олександрою та сином Іваном, а поруч видно подарунки, які вона отримала. Зокрема, іменинниці подарували два величезних букети квітів і дорогоцінний подарунок, судячи зі скриньки, яку видно поряд із квітами.

Міша Кацурін показав, як із малечею привітав Дорофєєву з 34-річчям
Міша Кацурін показав, як із малечею привітав Дорофєєву з 34-річчям

До слова, у своєму фотоблозі в Instagram відома артистка також опублікувала новий пост на честь свята, де поділилась своїми роздумами. За її словами, після 30 років світ стає цікавішим, змінюються погляди та пріоритети.

“Після 30 все тільки стає цікавішим”, – зазначила Дорофєєва.

Під цим постом зібралися фанати, які висловили улюбленій співачці вітання та щирі побажання. Окрім прихильників, Надію привітали й інші знаменитості, такі як Леся Нікітюк, Марія Єфросиніна, Павло Зібров та багато інших.

  • “Надя, з днем народження! Ти найкращий кумир, ми тебе любимо”.
  • “Щирі вітання! Миру, добра, натхнення”.
  • “Дякуємо тобі за тебе. За твої пісні творчість та за твою душу”.
  • “З Днем народження найкращого кумира”.
  • “Захоплююсь і відчуваю, що все тільки в тебе починається”.

Нагадаємо, нещодавно Надія Дорофєєва виступила у дуеті з блогером Мішею Лебігою. Прем’єра пісні “А я все плакала” відбулась через онлайн-трансляцію, під час якої були зібрані кошти на допомогу Україні.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.