Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.

Знаменита українська співачка та артистка Ніна Матвієнко до самої смерті проживала у своєму триповерховому маєтку у самому серці Києва. Мало хто знав, що її дочка Тоня Матвієнко також все своє життя прожила з мамою у цьому будинку. Навіть після одруження з Арсеном Мірзояном та народженням донечки, пара залишилися в цьому сімейному та улюбленому для всіх містечку.

Арсен Мірзоян, Тоня і Ніна Митрофанівна Матвієнко
Арсен Мірзоян, Тоня і Ніна Митрофанівна Матвієнко

Хоча Ніна Матвієнко була з тих, хто не розкриває багато зайвих подробиць свого життя, де вона проживала разом із сімʼєю та як виглядав будинок було відомо. Триповерховий маєток знаходиться Печерських пагорбах на одній із затишних вулиць. Колись для будівництва використовували багато натуральних матеріалів – камінь, натуральне дерево та інші.

Як виглядає дім легендарної артистки Ніни Матвієнко
Як виглядає дім легендарної артистки Ніни Матвієнко

До того, як там почата жити Ніна Митрофанівна, цей дім був справжнім музеєм зі старими картинами. Колекцію цих витворів почав збирати ще батько її чоловіка, Петра Гончара. Зрештою, для музею знайшли інше місце, а в дім переїхали жити Ніна Матвієнко та її чоловік.

Ніна Матвієнко зі своїм чоловіком Петром Гончаром
Ніна Матвієнко зі своїм чоловіком Петром Гончаром

Сьогодні, після смерті Ніни Митрофанівни, на будинок претендує не тільки Тоня з Арсеном. У знаменитої артистки є ще два сини, Андрій та Іван. Чоловік жінки, Петро Гончар, давно не проживав у цьому домі разом із дружиною, але, як відомо, офіційно пара не розлучалася. Тому за всіма законами він теж може запросити свою частину будинку.

Тоня Матвієнко не коментує, яким чином відбувається розподіл майна між спадкоємцями, але відомо, що вона з Арсеном та донькою й досі проживають у цьому легендарному будинку.

Ніна Матвієнко пішла з життя 8 жовтня 2023 року, що стало великим ударом для її рідних, друзів та колег по сцені.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.