Вагітна Ірина Федишин похизувалася животиком, який ніжно погладжував благовірний Віталій Човник: “Секрет”

У своєму свіжому кліпі "Секрет" Ірина Федишин здивувала фанів. У відео можна побачити чоловіка співачки Віталія Човника, який гладить чималенький животик дружини.

Останнім часом серед зірок шоубізнесу стало модним хайпувати на темі одруження-розлучення та вагітності. Отже, бідолашні фани зовсім заплуталася, адже не можуть втямити, чи перед ними просто акторська гра улюблених виконавців, чи показана правда з їхнього особистого життя.

Ірина Федишин відкрила свій секрет

Не залишилася осторонь й Ірина Федишин. Презентувавши на початку травня композицію “Секрет”, співачка показалася перед публікою з доволі округлим животиком, який ніжно погладжував не якийсь найнятий для знімань актор, а справжній чоловік Ірини Віталій.

Ірина Федишин відкрила свій секрет

Човник є продюсером зірки, а також доклав руку до написання тексту пісні про майбутню важливу подію у житті подружжя. Отже, побачивши 37-річну Федишин у цікавому становищі, шанувальники стали гадати – чи й справді невдовзі до двох синів – 13-річного Юрка та 8-річного Олега – додасться ще одне немовлятко. Чи просто такий сюжет у пісні.

В описі до кліпу на Ютубі, який за добу зібрав понад 100 тисяч переглядів, йдеться, що секрет – це любов, яка захована у глибині кожного серця. Прихильники взялися радо вітати знаменитість з очікуваним поповненням. Мовляв, давно настала черга народити донечку.

Та не слід поспішати, не дочекавшись офіційного підтвердження від Федишин та її законного чоловіка. Якщо подивитися інші відео в Інстаграмі співачки, там немає й натяку на якісь зайві округлості у фігурі артистки.

Напередодні гастрольного туру до США та Канади Ірина зустрілася з Валерієм Залужним, попросивши підписати прапори та інші атрибути для проведення благодійних аукціонів. Так от, під час зустрічі з людиною-легендою, Федишин була, як завжди, підтягнутою та стрункою.

Популярне

Схожі статті

Осадча, Кароль, Падалко похизувались у вишиванках: хтось у нових найдорожчих, а комусь й торішня серцю мила

Щороку вишиванка стає дедалі популярнішим елементом гардероба українців, особливо під час святкувань Дня вишиванки. Цього року українські зірки, як завжди, вразили своїм вбранням.

Більше ніяких покупних хачапурі й пиріжків: неймовірні картопляні трубочки без дріжджів, але з секретиком

Якщо ви любите домашню випічку і хочете спробувати щось нове, цей рецепт для вас — картопляні трубочки з бездріжджового тіста. Замість дріжджів ми використовуємо інший продукт, про який й розкажемо.

Неймовірно смачно та ситно: ходовий рецепт овочевого рагу на обід. Готую тричі на тиждень і все одно мало

Овочеве рагу з томатною пастою – просто ідеальний варіант щоденного обіду або вечері для всієї сім'ї. Про покроковий рецепт цієї смакоти – читайте у матеріалі.