Складно у це повірити: як зараз виглядає 61-річна Феріде з серіалу “Корольок – пташка співоча” (ФОТО)

Свого часу "Королек - пташка співоча" користувався величезною популярністю, глядачі не могли відірватися від екранів. Сьогодні ми розповімо, як змінилася актриса, яка зіграла головну героїню Феріде.

Турецький серіал “Корольок – пташка співоча” з’явився на екранах ще 1986 року і майже одразу полюбився мільйонам телеглядачів. Багатьох приваблювала головна героїня Феріде, вона випромінювала силу і незалежність, а її сміливість надихала.

Айдан Шенер народилася у звичайній турецькій сім’ї, і незабаром всі оточуючі почали помічати, що дівчинка дуже красива. Це визначило її як майбутню модель. Зіркова доля була гарантована Айдан ще в дитинстві, коли вона виграла конкурс краси “Міс Туреччина”, а в 1981 посіла призове місце на міжнародному конкурсі “Міс Світу”, де представляла свою країну.

Вперше в кіно вона з’явилася 1983 року в серіалі “Маленький начальник”. Потрапити в цю роботу їй допомогли талант і приваблива зовнішність, які помітили кінорежисери та запропонували їй приєднатися до проєкту. Це стало для неї хорошим поштовхом і стартом кінокар’єри. Але все ж по-справжньому велику популярність їй приніс “Королек – пташка співоча”.

Айдан Шенер показала, як змінилася
Айдан Шенер показала, як змінилася

Останнім часом модель стала з’являтися на великих екранах набагато рідше, ніж раніше, але все ж продовжує грати в театрі навіть великі ролі. Останньою її великою роботою, яку можна відзначити, були зйомки в 2017 серіалі “Деніз у моєму серці” в ролі Західе Огуз.

З 2016 року Айдан активно займається благодійністю. Також вона веде свої сторінки в соціальних мережах, де періодично публікує нові пости. Серед них трапляються фотографії в спідницях, купальниках і коротких шортах. Це викликає неабиякий інтерес і здивування серед фанатів, адже в 61 жінка має приголомшливий вигляд.

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.