В РАЦС ні ногою: Андрій Данилко, Макс Барських, Євген Клопотенко та інші, хто має статус вічного холостяка

Ці успішні чоловіки продовжують підкорювати серця глядачів своїми досягненнями і творчістю, залишаючи відкритим питання – хто ж зможе завоювати їхні серця?

Український шоу-бізнес багатий на талановитих і успішних чоловіків, які підкорили серця мільйонів глядачів. Однак, деякі з них залишаються холостяками, незважаючи на популярність і визнання. Кожен із них має свою унікальну історію та неповторний шарм, який робить їх бажаними для багатьох прихильниць.

Антон Птушкін

Антон Птушкін відомий тревел-блогер
Антон Птушкін відомий тревел-блогер

Антон Птушкін, відомий український тревел-блогер, здобув популярність завдяки участі у шоу “Орел і решка”. Його авантюрний дух і харизма захоплюють глядачів, проте його особисте життя залишається загадкою. Антон – дуже закрита людина, і він ніколи відверто не говорив про свої стосунки. Жодних подробиць про його романи немає, і він є, певно, єдиним успішним чоловіком українського шоу-бізнесу, якого ніколи не бачили з таємними супутницями.

Єдиний роман, який приписували Птушкіну, був з Анастасією Івлєєвою, його співведучою на “Орел і решка”. Проте вони з самого початку спростували ці чутки, підкресливши, що між ними лише дружба. Таким чином, серце Антона Птушкіна досі залишається самотнім, що робить його ще більш привабливим для прихильниць.

Макс Барських

Макс Барських давно має статус вічного холостяка
Макс Барських давно має статус вічного холостяка

Макс Барських – артист, якому постійно приписують нові романи. Його музична кар’єра сповнена успіхів і злетів, але особисте життя співака залишається під завісою таємниці. Хто ж є обраницею Макса? Це питання залишається без відповіді. Йому навіть приписували нетрадиційні погляди, проте все це залишилося на рівні чуток.

Макс Барських – романтичний герой української сцени, і його пісні про кохання зачаровують слухачів. Але хто зможе завоювати його серце? Відповідь на це питання поки що невідома, що лише підсилює інтерес до його особистості.

Євген Клопотенко

Євген Клопотенко ніколи не світився у тривалих і серйозних стосунках після розлучення
Євген Клопотенко ніколи не світився у тривалих і серйозних стосунках після розлучення

Євген Клопотенко – відомий український шеф-кухар, ресторатор, телеведучий та кулінарний експерт. Він здобув популярність завдяки своїм кулінарним талантам і участі в різноманітних телевізійних шоу. Проте його серце досі самотнє. Євген давно розлучився зі своєю колишньою дружиною, і з того часу в його житті не з’явилося постійної партнерки.

Клопотенко виховує сина і присвячує багато часу роботі та кулінарним експериментам. Ніяких подробиць щодо сімейних проблем Євгена немає, і хоча йому приписували багато романів, серце шеф-кухаря залишається вільним.

Андрій Данилко

Андрій Данилко зізнався, коли збирається покінчити з холостяцьким життям
Андрій Данилко зізнався, коли збирається покінчити з холостяцьким життям

Андрій Данилко, більш відомий під сценічним псевдонімом Вєрка Сердючка, є однією з найвідоміших фігур українського шоу-бізнесу. Вєрка Сердючка підкорила серця мільйонів телеглядачів своїм гумором та чарівністю. Проте, підкорити серце самого Андрія ще нікому не вдалося.

Данилко зізнається, що хотів би мати власну сім’ю, але його стосунки не складаються. Він багато років присвячує себе кар’єрі та створенню нових проектів, залишаючи особисте життя в тіні. Його щирість і талант роблять його улюбленцем публіки, але серце артиста залишається самотнім.

Популярне

Схожі статті

Ніхто й ніколи не бачив жодного з її обранців: Леся Нікітюк вигадує романтичні стосунки з чоловіками?

Леся Нікітюк — одна з найбільш харизматичних і жартівливих ведучих. Але є одне питання, яке не дає спокою її шанувальникам: де ж таємничий "хтось", з яким вона нібито перебуває у стосунках? 

Ох, який смачний рецепт я знайшла: шоколадний торт з млинців із заварним кремом. Просто, смачно і красиво!

Цей десерт створює враження, ніби ви витратили години на його приготування, хоча насправді все значно простіше, ніж здається. Торт має показний вигляд, тож не соромно подати його й на святковий стіл.

Дмитро Жук більше не у фаворі: 30-річний хлопець з Америки зайняв місце в житті та серці Тіни Кароль

Не кожен вміє постійно триматися на вершині уваги. Але це точно не про Тіну Кароль. Варто лише співачці з'явитися на публіці поруч із чоловіком, як одразу починаються здогадки про новий роман.