Вітали всі, крім цієї людини: хто проігнорував 77-й день народження легендарної Софії Михайлівни Ротару

Софія Ротару вчора відсвяткувала своє 77-річчя – хто з родичів привітав Народну артистку, а хто з найрідніших вирішив промовчати? Цього не очікували прихильники співачки.

Народна артистка Софія Ротару відсвяткувала своє 77-річчя, з чим привітала вся її родина – окрім однієї людини. Останнім часом Софія Михійлівна перестала з’являтися в інфопросторі, проте час від часу реагує на своїй сторінці на події навколо.

Легенда українського шоу-бізнеса перебуває зараз в Україні, у своєму домі, що розташований на Київщині – разом зі своїм сином Русланом, про що повідомляла молодша сестра Ауріка в своєму інтерв’ю. Ротару нікуди не виїхала та продовжує підтримувати Україну, проте в останньому своєму інтерв’ю, молодша сестра не відповіла, де саме зараз перебуває Ротару.

Співачку публічно привітали рідні зі святом, проте це зробили не всі. У своєму блозі єдиний син Руслан Євдокименко один з перших привітав рідну матусю та опублікував її фото з архіву, підписав англійською – “З днем народження”.

Другим Ротару вітав її єдиний онук – Анатолій Євдокименко. 30-річний чоловік опублікував фото з бабусею і теж привітав англійською мовою.

Чоловік займається творчістю – музикант, будує кар’єру в Європі. На початку повномасштабного вторгнення чоловік намагався разом зі своїм батьком перетнути кордони, на чому їх “спіймали”. Батько залишився в Україні, а от син зміг все ж таки покинути територію нашої держави.

Світлана Євдокіменко, невістка Софії, теж привітала рідну з днем народження – опублікувала історію зі старим фото та звернулась до іменинниці англійською. Зараз Світлані вже 50 років.

Софія Ротару відсвяткувала день народження без сестри
Софія Ротару відсвяткувала день народження без сестри

Єдина онучка Софія також не промовчала у цей день та навпаки написала більше слів, ніж інші – також архівне фото та надпис “З днем народження мою красиву бабусю”. Дівчинка вже давно проживає у США та будує кар’єру в модельному бізнесі.

Софія Ротару відсвяткувала день народження без сестри
Софія Ротару відсвяткувала день народження без сестри

Публічно не привітали Ротару дві рідні людини – це молодша сестра Ауріка та племінниця Софія.

Нещодавно Ауріка давала інтерв’ю та відмовлялась розмовляти на тему старшої сестри. По словах молодшої, єдине, що вона могла розповісти це те, що Софія жива, здорова та з нею все добре, на всі інші питання відмовилась давати відповідь.

На питання від журналіста, чи мають зараз якесь непорозуміння сестри, Ауріка теж відмовилась відповідати, але єдине, що сказала, що іноді зізвонюється з Софією.

Софія Ротару відсвяткувала день народження без сестри
Софія Ротару відсвяткувала день народження без сестри

А от на питання хто зараз для Ауріки її “коло родини”, співачка відповіла, що це її донька зі своєю сім’єю, тож молодша сестра навіть на свята зараз рідко спілкується зі старшою.

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.