За 5 хвилин до ефіру: Ребрик показалася на роботі зі своєю 6-місячною донечкою – “Я і Богиня”. ФОТО

У березні Лілія Ребрик стала багатодітною мамою, народивши третю донечку. Та сидіти в декреті ніколи – робота кличе. То й доводиться разом із 6-місячною Аделькою відвідувати телестудію.

Лілія Ребрик разом із піврічною донькою Аделіною завітала на ранкові знімання. Заради такої події матуся вбрала донечку в нюдовий комбінезончик та леопардовий тюрбан. Свою крихітку матуся ніжно назвала Богинею.

За 5 хвилин до ефіру ведуча показала, чим займаються з донечкою. Відвідали гардеробну, поспілкувалися з гримером. Адель встигла ще й на диванчику полежати трішки. Звісно ж, не обійшлося без заходу на студійну кухню.

Адель Дика відвідала мамину роботу

А оскільки поряд виявилося піаніно, Ребрик не стрималася й показала музичний інструмент донечці. Та навіть устигла кілька разів натиснути на клавіші. Напевно, зростатиме така ж талановита, як мама й тато, та в майбутньому опанує якусь творчу професію.

Адель Дика відвідала мамину роботу

Це вже не перший випадок, коли Лілія приводить своїх дівчаток на роботу. Середня Поліна відвідала разом із матусею знімальний павільйон на початку серпня. Тож 6-річна дитина могла спостерігати за мамою не за домашніх обставин, а в процесі знімань.

Поліна Дика відвідала мамину роботу

12-річній Діані Дикій нічого показувати не потрібно. Дівчинка вже знялася у кількох серіалах, тож чудово уявляє, як працює знімальна група. В родині зростає справжня зірочка.

Коли Ребрик похвалилася, що бере доньок на роботу, тут же під’єдналися хейтери (а як же без них?!) Багато хто висловився, що брати дітей з собою на завод чи в лікарню не дуже зручно. А якщо мама працює касиркою у супермаркеті, то теж не зможе приділити увагу своїй дитині під час роботи.

Популярне

Схожі статті

Майже в спідньому, але у зимових чоботях: на приватному каналі Тіна Кароль показала фото з гастролей

Українська співачка Тіна Кароль поділилася з шанувальниками світлиною у цікавому вбранні: чоботи зимові, а інше геть зовсім літнє. Куди в такому вигляді зібралася артистка?

Каменських докоряють за молоко, Ребрик за третю дитину, Нікітюк – за поїздку до Харкова: хейтери не сплять

Зіркам частенько дістається на горіхи від хейтерів. Серед постраждалих Настя Каменських, Лілія Ребрик, Леся Нікітюк. Розберімося, чим зазвичай дорікають знаменитостям.

Ви все життя не знали правду: Наталія Шмаренкова, Анастасія Жмур і Тетяна Ліберман – відомі співачки

Ми звикли чути: Камалія, Каменських, Кароль. І навіть не замислюємося, що колись ці знаменитості мали зовсім інші імена. Та сценічні псевдоніми прилипли до них так сильно, що інших ніхто не пам'ятає.