Тіна Кароль вперше прокоментувала свій шлюб з відомим олігархом: “Я обираю людину, а не статус”

Українська співачка Тіна Кароль запевняє, що вийшла б заміж навіть за бідного, адже "обирає не статус, а людину". А ось що артистка каже про свій шлюб з олігархом – далі у матеріалі.

Тіна Кароль із тих артистів, хто ретельно приховує своє особисте життя від публіки. Після смерті її чоловіка у 2013 році Євгена Огіра невідомо про жоден реальний роман співачки. Навіть інтрижка з молдавським виконавцем Даном Баланом виявилася всього лише піар-ходом проєкту “Голос країни”, про що розповів продюсер шоу Володимир Завадюк. Так, вже 11 років поспіль Тіна позиціонує себе як самотню холостячку.

Та нещодавно співачка у своєму Інстаграм-блозі, відповідаючи на питання підписників, зізналася, що навіть якщо вона вийде заміж, то про це ніхто не дізнається. За словами співачки, вона приховуватиме від публіки навіть офіційного чоловіка.

Тіна Кароль заявила, що не розповість про свій другий шлюб та нового чоловіка

Таке зізнання артистки наштовхнуло публіку на роздуми про те, що Тіна може бути не самотньою, або ж навіть заміжньою. Та хто може бути обранцем Кароль сказати важко, адже сама співачка запевняє, що може вийти заміж навіть за жебрака.

Так, у 2021 році у невеликому інтерв’ю програмі “33 питання за 3 хвилини” з телеведучою Олександрою Кучеренко на каналі ICTV, Тіна прокоментувала свій можливий шлюб з олігархом. Так, ведуча запитала в Тіни, чи могла б вона вийти заміж за олігарха. Кароль, відповідаючи на це питання, зазначила, що обирає не статус, а людину. За словами співачки, вона могла б вийти заміж, як за олігарха, так і за бідного.

Тіна Кароль вперше прокоментувала свій шлюб з відомим олігархом
Тіна Кароль вперше прокоментувала свій шлюб з відомим олігархом

Після цього твердження Кучеренко уточнила у Кароль, чи могла б вона бути з жебраком. На що співачка швидко відповіла “Так”.

Варто відзначити, що питання Кучеренко до Тіни Кароль щодо стосунків з олігархом було неспроста. Співачці довгий час приписували роман з відомим українським олігархом Ігорем Коломойським. Про це начебто одного разу проговорилася танцівниця з балету Кароль.

З огляду на те, що Тіна останні роки регулярно “світилася” на телеканалі 1+1, який належав Коломойському, в ці чутки легко можна було повірити. Та от сама співачка не коментувала чутки про роман з відомим олігархом.

Популярне

Схожі статті

Вергуни з цукровою пудрою: рецепт “кручених” смаколиків за бабусиним рецептом – швидко і смачно

Вергуни, або хрустики, – десерт, знайомий всім з дитинства. Ці смаколики хрумкі ззовні, а всередині вони дуже ніжні і м'які. Готуються хрустики досить просто.

“Я що – мажорна якась?”: Еліна Світоліна поставила Притулу в ступор відповіддю на його питання про Україну

Останнім часом Еліна Світоліна перебуває у Києві. Займатися тенісом не може, бо перебуває на реабілітації. Коли Сергія Притулу здивувала ця інфа, спортсменка дала гідну відсіч.

Хто дружина Олега Винника: як виглядає, чим займається, чи є діти та коли співак з нею одружився (Фото)

Відомий артист Олег Винник вже близько 30 років знаходиться у шлюбі і має дорослого сина. При цьому чоловік приховує свою сім'ю від публіки і уникає питань про рідних в інтерв'ю.