Рекордсмени за кількістю шлюбів: Ірина Білик, Віктор Павлік та інші зірки, які регулярно ходять в РАЦС

Всі мріють про один щасливий шлюб на все життя, та не у всіх так виходить. Ірина Білик, Віктор Павлік та інші українські зірки стали справжніми рекордсменами за кількостю шлюбів.

Якщо одні люди довго вагаються перед тим, як офіційно оформити стосунки зі своєю половинкою, то інші – не задумуючись ідуть під вінець, а потім розлучаються і так по кругу. Серед зірок українського шоу-бізнесу є немало тих, хто встановив справжній рекорд за кількостю шлюбів.

Ірина Білик

Українська співачка Ірина Білик показала, як зараз виглядає її 8-річний син Табріз
Рекордсмени за кількістю шлюбів: Ірина Білик

Ірина Білик мала багато чоловіків. З кимось вона жила в офіційному шлюбі, а з кимось – у цивільному. Офіційно Білик виходила заміж тричі. Першим чоловіком співачки став модель Андрій Оверчук, від якого Ірина має дорослого сина Гліба.

Другим офіційним чоловіком Білик став молодший на 15 років танцюрист Дмитро Дікусар. Та їхнє палке кохання закінчилося через 3 роки розлученням.

Втретє Білик вийшла заміж за російського продюсера Аслана Ахмадова у 2015 році. Тоді подружжя наважилися стати батьками і за допомогою сурогатного материнства у них народився син Табріз. Цей шлюб тривав також недовго. Вже у 2021 році Білик оголосила про розлучення.

Крім офіційних чоловіків Білик мала немало і цивільних шлюбах. До прикладу, співачка прожила 4 роки з шоуменом Дмитром Коляденко.

Віктор Павлік

Віктор Павлік показав свого покійного сина
Рекордсмени за кількістю шлюбів: Віктор Павлік

Співак Віктор Павлік ніколи за своє життя не був самотнім. Вперше від одружився в 18 років і з тих пір змінив чотирьох дружин. Найдовше (майже 20 років) Павлік прожив зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою. Та у 2020 році він її покинув заради молодої коханки Каті Репяхової, яка стала його четвертою дружиною.

Володимир Остапчук

Вагітна дружина Володимира Остапчука Катерина чесно розповіла про недолік в його характері
Рекордсмени за кількістю шлюбів: Володимир Остапчук

Українському телеведучому і шоумену Володимиру Остапчуку всього 40 років, а він вже тричі офіційно одружувався. Чоловік ніколи не був самотнім. Кожну свою попередню дружину він покидав заради іншої жінки, з якою згодом одружувався.

Так, першою дружиною Остапчука була Олена Войченко, з якою він прожив у шлюбі 10 років і став батьком двох дітей. У 2020-му Остапчук покинув Войченко заради коханки Христини Горняк. Шлюб з Горняк тривав трохи менше двох років. Остапчук покинув другу дружину заради молодшої на 16 років Каті Полтавської, від якої зараз чекає дитину.

Популярне

Схожі статті

Народилась далеко від України, але стала головною зіркою української сцени: впізнали цю дівчинку Таню?

Не всі артисти потрапили на українську сцену завдяки грошам та зв'язкам. Історія дівчинки Тані доводить, що за допомогою таланту та наполегливості, можна добитися всього.

Не оладки і не сирники. Дуже люблю цей рецепт: пухка смакота на сніданок з домашнього сиру і борошна

Пишні, м'які та ніжні – саме такими виходять сирні оладки за цим рецептом. Готуються вони набагато простіше класичних сирників, а смак – врази цікавіший.

На кожен день замість “Шуби”. Салат з буряка лише з трьох інгредієнтів: дуже просто і дуже смачно – рецепт

Зі звичайного буряка і ще двох простих інгредієнтів можна приготувати дуже смачний салат, який сподобається кожному. Рецепт швидкий, простий і бюджетний.